Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Recruitment4You

CTS en PRS

Bedrijfsnaam Recruitment4You
KvK Nummer 17244454
Website www.recruitment4you.nl
Beschrijving onderneming Het bemiddelen van nieuwe medewerkers voor bedrijven, kortom het invullen van vacatures bij midden- en kleinbedrijf.
Naam innovatie CTS en PRS
Beschrijving innovatie CTS staat voor Cultuur Talenten Scan. Met deze scan wordt de bedrijfscultuur gemeten van een bedrijf en direct een advies gegeven welke type karakter daar beste bij zou passen. PRS staat voor Pre-selectie scan en deze scan meet de aangeboren competenties van kandidaten. Deze tweee scans staan met elkaar in verbinding en laat het bedrijf welke nieuwe medewerkers nodig heeft nadenken over meer dan alleen diploma's. Hoe maken we nu de beste match, de duurzame verbinding tussen een nieuwe collega en de aankomende werkgever? Daar zijn deze twee unieke scans voor bedoeld.
Website innovatie https://www.recruitment4you.nl/diensten/...
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact is duurzaamheid tot stand brengen. Naar voren brengen dat we als wervend Nederland veel meer mogen gaan kijken naar aangeboren competenties die niet leeftijd of ras gebonden zijn. Daarnaast kan er veel gerichter gewerkt worden door een HR manager cq DGA door gebruik van deze scans. De kwaliteit verhoogt hiermee zienderogen.
Bijdrage aan een betere wereld Deze scans dragen bij uitstek bij aan een betere wereld omdat het discriminatie buitensluit en iedereen een eerlijke kans krijgt. Omdat we veel meer kijken naar aangeboren kwaliteiten. Wij als werving- en selectiebureau gaan in gesprek met kandidaten die door veel andere partijen overgeslagen worden. Door onze manier van werken zijn we veel ruimdenker. Dat draagt bij aan een mooie en betere wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze innovatie is nieuw en origineel omdat ik tot op heden geen bureau ben tegengekomen die zo werkt zoals wij doen. Er is wel meer oog voor competentie gericht werken met een aantal meer ingewikkeldere scans (denk aan disc) en dat is ook meteen het obstakel. Onze scans zijn ZO toegankelijk en snel te maken dat het daardoor origineel is. Men heeft er geen credits voor nodig omdat de scans gratis zijn voor kandidaten. Dat is het onderscheidende met andere scans in zoverre deze er al zijn. Ik ben ook een disc-trainer geworden maar kandidaten willen helemaal geen scan invullen die lang duurt. Onze scan is kort en krachtig (20 seconden) en daardoor zo praktisch en doeltreffend. De scan voor klanten duur ongeveer 5 minuten. Beiden snel te maken daardoor geen tijdsbelemmering.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact