Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Qualified Sales B.V

ScaleWatcher

Bedrijfsnaam Qualified Sales BV
KvK Nummer 72579994
Website www.duurzaamoplossen.nl
Beschrijving onderneming Qualified Sales B.V: Duurzaam en de beste willen zijn, werken en denken in oplossingen waar we naast de enorme besparingen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen m.b.t het milieu, mensen en de maatschappij.
De belangrijkste productgroep is de ScaleWatcher, een technisch vernuft product dat door zijn werking milieuvriendelijk de bestaande en nieuwe kalkaanslag aanpakt. 2 jaar hebben we gestreden tegen de scepses en nu zijn we een serieuze partner voor Ziekenhuizen, zorginstellingen, vakantieparken, ( internationale) hotelgroepen, (semi)overheid e.a. bedrijven.
Naam innovatie ScaleWatcher
Beschrijving innovatie Een milieuvriendelijke elektronische/digitale ontkalker;
Kalkaanslag of ketelsteen wordt veroorzaakt door opgeloste mineraalionen in het water en deze hechten zich aan oppervlakken zoals o.a verwarmingselementen, douchekoppen, kranen en badkamertegels.
De scalewatcher zet de sterpuntvormige calcium kristallen om in piepkleine ronde calcium kristallen.
Kristallen blijven in het water zweven en dragen niet meer bij aan de opbouw van harde wandafzetting
( kalkaanslag) in de leidingen en op uw apparatuur.
Bestaande (kalk) afzettingen worden zachter gemaakt en vervolgens afgevoerd door de waterstroom.
( douchewand, kranen, tegels, vloer, warmwater installatie’s, enz.)
De kalk krijgt alleen een andere vorm maar blijft in het water, dit hebben we nodig in ons lichaam.
Bacteriën/schimmels zien deze kleine kristallen voor voedsel aan, nuttigen deze en overleven dit niet. ( in toilet, vervuilde voegen en afzuiginstalatie systemen in badkamer, keukens , enz. )
De traditionele waterontharder kan dit voorkomen doch vereist onderhoud en regelmatige zouttoevoer waarbij het niet van gevaar ontbloot is dit water te drinken. Bovendien is deze apparatuur niet instaat leidingen te ontkalken.
Niet alleen huishoudens hebben last van kalkaanslag veroorzaakt door hard water, ook zakelijke verbruikers van water zoals hotels, restaurants, kantoren en niet te vergeten de industrie hebben baat bij een onderhoudsvrije waterontharder.
Belangrijke opmerking: Verkalkte douchekoppen zijn een voedingsbodem voor bacterien. Laat het water dus even stromen voordat u onder de douche gaat of installeer een Scalewatcher.
Diverse toepassingen
Badkamers in uw hotel of in de keuken van uw restaurant.
Dagelijks gebruikt men hier, en in vele andere horeca situaties, honderden liters water.
Het onderhoud dat daaruit voortvloeit, vormt een belangrijk aandeel in uw operationele kosten.
Vooral in gebieden met hard leidingwater zorgt kalkaanslag voor veel extra werk; dan rekenen we de kosten voor de vaak agressieve schoonmaakmiddelen nog niet mee.
De Scalewatcher maakt het reinigen van hinderlijke kalkvlekken die na een douchebeurt op sanitair, tegels en douchewanden achterblijven makkelijker.
Ook kranen en douchekoppen raken niet meer verstopt door kalkaanslag.
Website innovatie www.kalkaanslagvrij.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Dit product bestaat al meer dan 25 jaar en vooral sterk in Canada en Amerika. Dit product is geüpgraded naar een sterke en digitale uitvoering.
Impact: Houdt drinkwater in zijn oorspronkelijke staat, investeringskosten zijn maar 15% t.o.v een investering van traditionele zoutfilters. Geen onderhoud en watermonsters nodig. Geen aggressief schoonmaakmiddel en zouten in het milieu. Onderhouds kosten kalkgerelateerd gaan drastich omlaag. Levert een positieve bijdrage betreffende het beheersplan legionella. Zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande kalk verdwijnt op warmte elementen van o.a boilers( 6 mm kalk zorgt voor 40 % meer stookkosten)
Bijdrage aan een betere wereld Zie beschrijving boven, geen aggessieve schoommaakmiddelen meer in het milieu, enorme energiebesparing, veel minder vervanging van alle mechanische elementen die kalkaanslag gerelateerd zijn.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De krachtige en gedigitaliseerde ScaleWatcher wat effectief werkt tot een leidingdiameter van 3 meter en een afstand van minimaal 7 kilometer. Geen onderhoud aan deze innovatie. bewezen effectief. Referenties voldoende voorhanden, Ziekenhuizen, hotels,VVE's, (Semi) overheid o.a NEN Delft

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact