Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Qaqao Nederland BV

Eéndaagse darmreiniging

Bedrijfsnaam Qaqao Nederland BV
KvK Nummer 71711929
Website www.qaqao.nl
Beschrijving onderneming Qaqao staat voor innovatie op het gebied van gezondheidszorg. Een volledig nieuwe aanpak is nodig om de hedendaagse gezondheidsproblemen binnen onze maatschappij aan te pakken en de kosten van de zorgsector in toom te houden. Het vernietigen van virussen en bacteriën door middel van chemische middelen en antibiotica is niet meer van deze tijd. Qaqao combineert Moderne Westerse wetenschap met Oude Natuurlijke kennis van het lichaam voor het bereiken van een structurele gezondheid, gebaseerd op goede voeding, natuurlijke supplementen en de juiste afvoer van gifstoffen uit het lichaam.
Naam innovatie Eéndaagse darmreiniging
Beschrijving innovatie Vegaqura Q-Start is de enige ontgiftingskuur in Nederland waarbij de darmen binnen slechts één dag grondig worden gereinigd van onverteerde voedselresten en schadelijke bacteriën die daar soms al jaren lang voor veel lichamelijke problemen zorgen. Schone darmen zijn de start van een betere gezondheid en meer vitaliteit. En je hoeft er niet eens de deur meer voor uit. De volgende ochtend kun je met eigen ogen de naar buiten gekomen vuiligheid in het toilet aanschouwen.
Website innovatie https://www.qaqao.nl/product/vegaqura-q-...
Noodzaak en belang van deze innovatie 70% van de Nederlanders loopt rond met darmklachten en/of spijsverteringsproblemen. Slecht werkende spijsvertering is samen met te veel stress een van de grootste veroorzakers van chronische ziektes. Wat wij willen bereiken is dat iedere Nederlander de mogelijkheid krijgt om zijn maag-darmstelsel op natuurlijke wijze te reinigen zodat chronische ziektes minder kans hebben zich te ontwikkelen en de bevolking een hoger niveau van energie en vitaliteit zal ervaren. Onze darmen zijn tenslotte de motor van onze gezondheid.
Bijdrage aan een betere wereld Natuurlijke gezondheidsoplossingen zijn altijd beter dan de chemische aanpak. In plaats van het lichaam aan te vallen met middelen die 'doden', moeten we het lichaam juist voeden. Met probiotica, vitaminen en enzymen bijvoorbeeld. Hierdoor raakt men minder afhankelijk van de beperkingen van de eigen fysieke gesteldheid en kan men een hoger niveau van vrijheid ervaren. Wanneer het maag-darmkanaal schoon is, worden voedingsstoffen veel beter opgenomen waardoor de dagelijkse calorie-inname naar beneden kan. Hierdoor kunnen we de druk van de voedingsindustrie afhalen, omdat er veel minder voedsel nodig is. Alleen wanneer de mensheid gezonder wordt, kan de wereld gezonder worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze producten zijn nieuw en origineel door het unieke productieproces.
De producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Deze hebben een gistingsproces van wel 3 jaar gehad, waardoor ze super krachtig zijn geworden en hun werk uitermate goed kunnen doen. Door middel van speciale nano-filter technologie worden alleen de kleinste moleculen geselecteerd, die zich tot in de verste uithoeken van het lichaam kunnen begeven, zodat ook het bloed, de cellen en de weefsels gereinigd en gevoed kunnen worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact