Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

QR Log Systems BV

QR Log Versie 3.0

Bedrijfsnaam QR Log Systems BV
KvK Nummer 64139417
Website www.qrlog.nl
Beschrijving onderneming Levering van log software voor de registratie van de bouwkundige brandwerendheid in gebouwen
Naam innovatie QR Log Versie 3.0
Beschrijving innovatie Na 2.5 jaar ontwikkeling hebben wij het mogelijk gemaakt om op een Android telefoon offline rechtstreeks op een bouwtekening te kunnen registeren met gegevens en foto's met synchonisatie naar gebouwbeheerders dashboard. In de markt worden veel iPads gebruikt. Deze zijn niet handig en veilig voor de monteurs vanwege het formaat. Daarnaast hebben iPads geen flits en moet je 2 handen een foto maken. De monteurs staan veelal op ladders en werken boven het plafond. De app van QR Log Systems is zeer gebruiksvriendelijk, efficiƫnt en veilig in gebruik door de 1 handinvoer.
Het offline kunnen loggen op meerdere bouwtekeningen in verschillende projecten op een Android telefoon is uniek in de markt. Deze innovatie ontvangt veel waardering van zijn gebruikers.
Website innovatie http://www.qrlog.nl/119/qr_log_3_0_offli...
Noodzaak en belang van deze innovatie Een grote efficiency slag voor de montagebedrijven doordat de verwerking op de montagelocatie gebeurt en niet meer achteraf op kantoor.
Een betere en nauwkeurigere registratie van de bouwkundige brandwerendheid.
Veiligere gebouwen door het meldsysteem via de qr-code sticker en controlemomenten die in admin kunnen worden ingesteld.
Bijdrage aan een betere wereld Aan een veiligere wonen en werken wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een app waarbij offline op meerdere bouwtekeningen duizenden gegevens kunnen worden geregistreerd via een eenvoudige Android telefoon is uniek. Ons systeem is in staat om 250.000 locaties in een telefoon op te slaan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact