Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

QOSQO BV

QUIPU datamanagement automation

Bedrijfsnaam QOSQO BV
KvK Nummer 17226645
Website www.datawarehousemanagement.org
Beschrijving onderneming Software ontwikkeling en consultancy
Naam innovatie QUIPU datamanagement automation
Beschrijving innovatie QUIPU software stelt bedrijven in staat om snel en betrouwbaar informatie beschikbaar te stellen aan hun gebruikers doordat QUIPU datamodellen en code hiervoor genereert. QUIPU transformeert datamodellen op basis van patronen in de metadata. Met de lancering van versie 4 in het voorjaar van 2019 introduceren we een volledig herziene modulaire applicatie als platform. Deze webgebaseerde applicatie maakt gebruik van microservices en stelt ons in staat om zeer snel nieuwe functionaliteit te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor automatisering in diverse datamanagement gebieden (datawarehousing, big data, data migratie, data science en engineering etc.)
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Data is van toenemend belang voor grote en kleine(re) organisaties. Nog belangrijker is het snel en betrouwbaar beschikbaar kunnen stellen van gegevens, zonder dat daar dure, complexe en langlopende projecten voor nodig zijn. QUIPU biedt ondernemingen deze mogelijkheid
Bijdrage aan een betere wereld Wij geloven dat mensen hun talenten graag optimaal willen benutten, en dat ze willen samenwerken met anderen om toegevoegde waarde te kunnen leveren. Op deze manier ontstaat er synergie. QUIPU software automatiseert grote delen van een datamanagement keten door het genereren van veelal repetitieve en saaie activiteiten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In 2008 was QUIPU het eerste product in de wereld dat modellen en code voor datawarehouses genereerde. Inmiddels zijn we bijna 10 jaar en vele releases verder, en kunnen we nog steeds bogen op een technologische voorsprong t.o.v. de markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact