Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Puranata BV

ViniGiGipro

Bedrijfsnaam Puranata BV
KvK Nummer 01182301
Website www.vinigigi.com
Beschrijving onderneming ontwikkeling van innovatieve producten in de zorg
Naam innovatie ViniGiGipro
Beschrijving innovatie ViniGiGipro is een cosmetisch instrument, een hulpmiddel ontworpen om zorgverleners en professionals te helpen om effectieve mondzorg te bieden onder hoge gezondheids- en veiligheidsnormen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het geeft de mogelijkheid om goede mondzorg te verlenen in situaties waar het in het verleden moeilijk of zelfs niet mogelijk was. Doordat het ook een persoonlijk beschermmiddel is, is de zorgverlener beschermt tegen verwondingen die (on)bewust veroorzaakt worden door bijten van de zorgontvanger.
Bijdrage aan een betere wereld Een goede mondgezondheid is de poort naar algehele gezondheid. De laatste jaren wordt steeds meer het negatieve effect bekent van een slechte mondgezondheid. Vele kwalen zoals bv. hart en vaatziekten, longontsteking en zelfs hersenziekten worden gerelateerd aan de mondgezondheid. Maar ook een slechte mondgeur kan onnodig problemen in de sociale omgang geven bv. kleinkinderen die liever niet in de buurt komen van hun grootouders enz.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De ViniGiGipro is ontwikkeld voor de dagelijkse mondverzorging en moet makkelijk en veilig te gebruiken zijn voor iedereen. Voor mondzorg specialisten waren er al hulpmiddelen verkrijgbaar (Bijthoutje/blokje, stalen vinger) maar deze zijn niet/minder geschikt voor de dagelijkse mondverzorging door zorgverleners. Overigens blijken steeds meer professionele mondzorg specialisten de ViniGiGipro te kiezen boven de bestaande hulpmiddelen. Het nieuwe aan het product is dat de zorgverlener niet langer met de vinger tussen de kaken van de cliënt/patiënt komt en veel meer controle heeft door de ViniGiGipro over de mondzorg handeling.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact