Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Provispo

SportsAnalysis

Bedrijfsnaam Provispo
KvK Nummer 50987852
Website www.provispo.com
Beschrijving onderneming Provispo is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in geautomatiseerde camerasystemen. Het bedrijf richt zich hierbij sportbedrijven, die de camerasystemen in kunnen zetten bij videoanalyse.
Naam innovatie SportsAnalysis
Beschrijving innovatie Sportsanalysis is een analyseplatform waarop verschillende datastromen samen komen. Binnen het platform is er ruimte voor video-data, performance-data en AI-data. De coaches en spelers kunnen zelf bepalen welke data voor hun belangrijk is en hoe zij deze willen gebruiken. Door de playlist functie in het platform is het voor coaches en analisten met één klik mogelijk om data en videobeelden te delen met spelers en stafleden. Door het aanbieden van dit alles, heeft Sportsanalysis een platform gecreëerd dat een totaalpakket biedt voor iedereen die met prestatieverbetering bezig is.
Website innovatie www.sportsanalysis.tv
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact van de innovatie is uiteindelijk het verbeteren van de kwaliteit van de sportprestaties voor de afnemers.
Bijdrage aan een betere wereld Door het opslaan van beelden in de cloud wordt de productie van overbodige opslagdevices teruggedrongen. Hierdoor wordt de hoeveelheid overbodig plastic ook verminderd.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn al verschillende videoanalyseplatforms in omloop. Echter is er geen één die een totaalpakket voor alle verschillende soorten data aanbiedt. Door het aanbieden van het totaalpakket op één plek, hoopt Provispo dat Sportsanalysis een gat in de markt vult.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact