Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Priceless Places

Priceless Places

Bedrijfsnaam Priceless Places
KvK Nummer 72250348
Website www.pricelessplaces.nl
Beschrijving onderneming Wij geloven dat genieten de basis is van een onvergetelijke werkdag. Door gastvrijheid, inspiratie en energie te brengen naar elke werkdag, zal iedereen het beste uit zichzelf halen en onverwacht goede resultaten leveren. In samenwerking met passievolle horecaondernemers bieden we via een gemakkelijk te gebruiken website en app flexibele werkplekken en vergaderplekken aan binnen de beste horecagelegenheden. Voel je welkom, voel je Priceless.
Naam innovatie Priceless Places
Beschrijving innovatie Waar je dadelijk ook maar bent in Nederland en welke werkbehoefte je ook maar hebt je kan heel eenvoudig een geschikte ruimte vinden en boeken binnen een paar klikken. Wij bieden honderden gratis werkplekken, gratis zakelijke ontmoetingsplekken en besloten ruimtes aan door heel Nederland.
Wil je dus ergens tussen twee afspraken in productief zijn maar ook kunnen genieten van een lekkere lunch dan boek je een gratis werkplek, wil je zakelijke relaties ontmoeten in een open omgeving dan boek je een gratis zakelijke ontmoetingsplek, heb je behoefte aan meer privacy of faciliteiten dan boek je een van onze besloten ruimtes (vergader-, traning-, presentatie-, evenementenruimtes). Wij zij het enige platform dat 100% gratis werkplekken en zakelijke ontmoetingsplekken aanbiedt door heel Nederland en de besloten ruimtes zijn ook ongeveer 30% goedkoper dan de gemiddelde marktprijzen.
Hoe wij overal gratis plekken en ruimtes kunnen aanbieden is omdat wij samenwerken met honderden horecagelegenheden door heel Nederland. Deze locaties zijn allemaal door ons bezocht met een mystery visit en getoetst op tientallen punten zodat we zeker weten dat elke locatie die we aanbieden snapt wat de kracht is van échte gastvrijheid, een goede kwaliteit eten/drinken heeft, representatief/professioneel is en waar je geïnspireerd kan worden.
De horecagelegenheden kunnen geheel flexibel aangeven wanneer zij welke type zakelijke gasten willen ontvangen en wij ontzorgen hen in de rest. Zo kunnen zij zich focussen op het gene waar ze van houden en waar ze goed in zijn: het leveren van fantastische gastvrijheid aan hun nieuwe zakelijke gasten. Wij kunnen dus precies op die momenten dat hun het uitkomt (bijvoorbeeld hun daluren) zorgen voor meer klandizie uit een hele interessante (nieuwe) doelgroep. Tevens betalen zij ons slechts één kopje koffie per zakelijke gast die wij binnenbrengen en alles wat een gast op locatie eet/drinkt of omzet die wordt gegeneerd door de verhuur van ruimtes inclusief arrangementen & faciliteiten wordt een op een doorgespeeld naar de horeca. Zo blijft het altijd een win-win situatie voor beide partijen.
Naar een super succesvolle testfase in Limburg gaan we midden mei landelijk live met duizenden ruimtes, honderden locaties en een app voor iOS & Android en een compleet uitgewerkte website. Ik zou jullie graag al een ‘’sneak-preview’’ willen geven, maar ik zag geen mogelijkheid hiertoe in dit formulier dus laat me gerust even weten als jullie dit leuk zouden vinden!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij spelen volledig in op de veranderende behoefte in de arbeidsmarkt. Er zijn steeds meer freelancers en mensen die flexibel werken. Veel freelancers hebben geen eigen kantoor waar ze representatief met zakelijke relaties kunnen afspreken en ook hebben vele behoefte om geïnspireerd te worden en onder de mensen te komen op een externe locatie. Als je nu echter ergens een flexplek wilt huren betaal je al snel behoorlijk wat geld en ben je ook nog is gebonden aan één locatie. Wij zijn het platform dat voor ''het nieuwe werken'' de oplossing is. Gratis werkplekken, overal waar je maar bent en binnen twee klikken te boeken.

Voor de geselecteerde en toegelaten horeca is het een super tool om tijdens de algemene daluren van de horeca, meer gasten en meer omzet te behalen. Tevens ontzorgen wij in het gehele proces zodat zij zich echt kunnen richten op het vermaken en gastvrij ontvangen van hun zakelijke gasten.
Bijdrage aan een betere wereld Deze innovatie zorgt ervoor dat we dadelijk efficiënter kunnen werken, het veel minder moeite kost om een geschikte plek te vinden, het je ook nog eens minder geld kost en dat terwijl een andere deel van de markt (de horeca) er juist super blij van wordt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen partij die overal in Nederland gratis werkplekken en gratis zakelijke ontmoetingsplekken aanbiedt. Tevens spelen wij volledig in op de behoeftes van de zakelijke markt aan; service, gastvrijheid, kwaliteit eten/drinken voor tijdens hun externe werkdagen/vergaderingen.
Je zal bij ons nooit een kantoorpand vinden want dit past niet bij ons concept.
We hebben niet voor niks diverse awards gewonnen, in de finale gestaan van de Horecava innovations awards en capital investors kunnen binnenhalen als we niet fundamenteel iets anders zouden doen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact