Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Plantsome

Plantsome

Bedrijfsnaam Plantsome
KvK Nummer 72601671
Website www.plantsome.nl
Beschrijving onderneming Makkelijke en leukere manier om kamerplanten te kopen én in leven te houden.
Naam innovatie Plantsome
Beschrijving innovatie De combinatie van een slimme zoektool op onze webshop die jou de ideale plant geeft in combinatie met onze verzorgingsapp waarmee je meldingen krijgt wanneer en hoeveel water je jouw plant moet geven zorgen voor een totaal andere ervaring bij het kopen en verzorgen van een kamerplant. De traditionele problemen van niet weten welke plant je moet kiezen en hoe je deze moet verzorgen zijn opgelost waardoor je enkel nog maar hoeft te genieten van de plant. Voeg daar een grappige en informele tone of voice aan toe en je hebt Plantsome, de Coolblue van de kamerplanten.
Website innovatie https://www.plantsome.nl/pages/plantzoek...
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij laten mensen die normaal geen plant in huis te durven halen dit nu wel doen, en ze ook daadwerkelijk in leven houden. Daarbij geven we het vinden en onderhouden van een plant weer een leuk imago, waar dit voorheen een struikelpunt was voor de consument. Hiermee maken we de sector niet alleen groter, maar veranderen we ook het imago van de gehele sector. Daarbij worden er minder planten voor niets weggegooid en worden er meer planten in huizen gezet, wat een positieve invloed heeft op de gezondheid in huis of kantoor.
Bijdrage aan een betere wereld Door meer groen in het leven van mensen te brengen, wat het stressniveau verlaagt en een gezondere lucht met zich meebrengt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De producten die we verkopen zijn niet nieuw, het zit 'm in het concept eromheen. Onze extreme focus op klanttevredenheid, de tools om heel gemakkelijk de juiste plant te vinden en 'm in leven te houden. En de manier waarop we het vertellen, we geven elke plant een 'normale' naam zoals Alfredo en Joep waardoor mensen een band met de plant krijgen. Dit is nog niet eerder gedaan in deze sector en is om die reden origineel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact