Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

ParcelParcel

MyParcelParcel

Bedrijfsnaam ParcelParcel
KvK Nummer 58555935
Website https://www.parcelparcel.com
Beschrijving onderneming ParcelParcel heeft een obsessieve aandacht voor de beste logistieke dienstverlening. Met een geweldig verzendplatform en scherpe verzendtarieven van de allergrootste vervoerders, zoals FedEx, TNT en DHL. Hiermee biedt het team van ParcelParcel klanten in Nederland en Belgiƫ een gebruiksvriendelijke ervaring, meer transparantie in verzendtarieven en een ruime keuze aan vervoersoplossingen.
Naam innovatie MyParcelParcel
Beschrijving innovatie MyParcelParcel is een innovatieve verzendtool die ondernemers optimaal ondersteunt bij het internationaal verzenden en invoeren van hun goederen. Met de tool kunnen onze klanten vervoerders en tarieven vergelijken, online hun zending boeken, automatisch de juiste douaneformulieren genereren en eventuele invoerrechten berekenen. Zo verzenden en importeren klanten gemakkelijk van en naar 220 landen en krijgen zij altijd een scherp tarief gratis support van logistieke specialisten.
MyParcelParcel koppelt de douanedocumenten van haar klanten digitaal met lokale douane-instanties in het bestemmingsland met als doel een soepele inklaring van een zending te realiseren.
Website innovatie https://my.parcelparcel.com
Noodzaak en belang van deze innovatie ParcelParcel heeft duizenden klanten kunnen assisteren bij het versturen van hun zendingen naar de meeste uiteenlopende bestemmingen wereldwijd en draagt zo bij aan de groei van hun business. Internationaal verzenden en importeren wordt gemakkelijk en toegankelijk voor alle ondernemers.
Bijdrage aan een betere wereld We hebben scherpe afspraken met vervoerders en delen de korting (50/50) met onze klanten. Zo ontstaat direct een win-win situatie. De online verzendtool zorgt voor meer effectiviteit en een kosten- en tijdsbesparing. Zo krijgt iedereen de kans om wereldwijd te verzenden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Online verzendtools bestaan al, maar hebben vaak een focus op webshops, het MKB en zendingen in Nederland. MyParcelParcel is een tool die ondersteuning biedt aan iedereen die internationaal een zending wilt versturen of importeren.
Nieuwe regelingen en actualiteiten worden verwerkt in de tool, zoals bijvoorbeeld de gevolgen van de Brexit en verdragen als CEFTA. De tool geeft u automatisch de juiste formulieren, zoals een douanefactuur. Bovendien is MyParcelParcel gekoppeld met lokale douane-instanties waardoor zendingen sneller en eenvoudiger worden ingeklaard in het bestemmingsland. Bedrijven kunnen daardoor nog sneller internationaal verzenden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact