Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

OnlineFitCompany

Live Online Workouts met realtime interactie

Bedrijfsnaam OnlineFitCompany
KvK Nummer 52760987
Website www.onlinefitcompany.com
Beschrijving onderneming OnlineFitCompany bestaat uit een team van ZZP-ers die op unieke wijze organisaties ondersteuning biedt bij de vitaliteit van hun medewerkers.
Naam innovatie Live Online Workouts met realtime interactie
Beschrijving innovatie De hedendaagse technologie stimuleert digitalisering met als gevolg een beperking van noodzakelijk bewegen. Dit leidt tot een verhoging van het ziekteverzuim. Fysieke beweging is het antwoord op een gezonde balans tussen werk en privé. Onze workouts zijn er specifiek op gericht de algehele lichaamshouding te verbeteren en fysieke beweging te stimuleren en daarmee het landelijke ziekteverzuim te verlagen, landelijk en wereldwijd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Recente cijfers geven aan dat mensen gemiddeld 8,7 per dag zitten en daarmee de kans op diverse klachten (zoals angst, depressie, RSI, hart-, en vaatziekten toeneemt). Door het aanbieden van live online workouts is het niet alleen mogelijk om op landelijk niveau een aanzienlijke daling van het ziekteverzuim te realiseren, het biedt de sport sector tevens de gelegenheid om alle vormen van beweging digitaal aan te bieden en toegankelijk te maken voor alle bevolkingsgroepen. Doordat er live interactie is met de personal trainer draagt dit tevens bij aan een verhoging van maatschappelijk sociale interactie.
Bijdrage aan een betere wereld De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat in 2020 angst en depressie beroepsziekte nummer 1 is wereldwijd als gevolg van digitalisering. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat regelmatig bewegen het antwoord is en een zeer gunstig effect heeft op het verlaging van ziekteverzuim. Door beweging live online toegankelijker te maken in een hectische, digitale 24-uurs economie dragen we effectief bij aan het verlagen van het wereldwijde ziekteverzuim. Daarnaast draagt live online sporten bij aan een betere milieu omgeving door het reizen t.b.v. sporten te beperken en wordt alle technologie benodigd voor dit product via zonne-energie gerealiseerd.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Live online sporten mét live interactie met een personal trainer is uniek. Geen ander bedrijf in Europa biedt dit aan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact