Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Online Geboorte Academie

Online Geboorte Academie

Bedrijfsnaam Online Geboorte Academie
KvK Nummer 08225535
Website www.onlinegeboorteacademie.nl
Beschrijving onderneming Online zwangerschapscursus
Naam innovatie Online Geboorte Academie
Beschrijving innovatie Online cursus bestaande uit 34 korte video's gemaakt door mij. Ik ben een niet meer praktiserende verloskundige. De cursus kan na aankoop direct bekeken worden, alle video's kunnen zo vaak als hij/zij wilt bekeken worden tot 8 weken na de uitgerekende datum. Het kan op elk device bekeken worden, mits toegang tot internet.
Website innovatie geboorteacademie.online (hier is een inl...
Noodzaak en belang van deze innovatie Als verloskundige heb ik gemerkt dat steeds minder mensen naar een uitgebreide zwangerschapscursus gaan van bijvoorbeeld 8 of 10 weken. Door de komst van deze cursus zullen meer mensen zich voorbereiden op de aankomende bevalling. Iets wat verloskundigen en gynaecologen heel belangrijk vinden.
Bijdrage aan een betere wereld Een zwangerschapscursus doen geeft geen garantie voor een goede bevalling. Maar veel mensen die zich van tevoren voorbereid hebben, kijken met een beter gevoel terug op de bevalling. Ook al is deze misschien niet gegaan zoals ze gehoopt hadden. Deze online cursus zorgt ervoor dat meer mensen voorbereid en vol vertrouwen de bevalling ingaan. Doordat ik deze cursus nu aan het vertalen ben en er dit jaar al een Engelse, Poolse en Arabische ondertiteling komt, kan ik nog meer mensen bereiken. Op deze manier bereik ik ook een doelgroep die juist normaal niet naar een zwangerschapscursus gaat. Voor de zorg een moeilijk te bereikend doelgroep. Daarnaast ga ik deze cursus ook nog geheel in het Engels opnemen zodat het wereldwijd gekocht kan worden. In Nederland hebben wij een vrij unieke kijk op de verloskunde. Ik ben ervan overtuigd dat ik over de hele wereld mensen kan helpen om vol vertrouwen te gaan bevallen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Online zwangerschapscursussen bestaan al, maar er zijn er slechts een paar. Wat mijn cursus uniek maakt is dat het is gemaakt door een verloskundige en los van de inhoud de video- en geluidskwaliteit ook zeer goed is. Mijn beroepsgroep van verloskundigen is dan ook erg enthousiast.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact