Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Nxt Cosmetics BV

Sunday Brush

Bedrijfsnaam Nxt Cosmetics BV
KvK Nummer 69805547
Website www.sundaybrush.com
Beschrijving onderneming Nxt Cosmetics BV is de producent van Sunday Brush.
Naam innovatie Sunday Brush
Beschrijving innovatie Poeder in plaats van crème
1. 100% natuurlijke zonbescherming in poedervorm op basis van mineralen geleverd in een zelfdoserende brush (uniek in de wereld)
2. Een zonnepoeder met SPF50, zeer makkelijk aan te brengen, geen vieze handen of vettig gezicht meer en geen enkele reactie met de huid (anti-allergeen)
3. Zeer waterbestendig getest, zonder nano-deeltjes, parabenen, zonder parfum.

Technische innovatie: * Zonnepoeder werkt als een reflector tegen UV stralen, het poeder trekt niet in de huid, maar blijft op de huid liggen (zonreflector).
Dit is het grote verschil met chemische zonnecrème die in de huid trekt en daarmee de UV stralen in de huid afbreken (zonnefilter).
Website innovatie www.sundaybrush.com/innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Huidkanker behoort tot de meest snelgroeiende vorm van kanker in Nederland. Dagelijkse UV-bescherming en dat het hele jaar door wordt daarom steeds belangrijker. In de praktijk blijkt dat mensen zich echter nauwelijks tot zelfs niet dagelijks beschermen tegen de zon, behalve als zij gaan zonnebaden. Veel mensen vinden het niet prettig om een crème op het gezicht aan te brengen omdat het plakt, vettig aanvoelt, ofwel een witte waas op het gezicht achterlaat.

Sunday Brush biedt zorg voor preventieve huidgezondheid. De innovatieve formule zorgt voor een dagelijkse zonbeschermende poederlaag met SPF 50, met behulp van een gemakkelijk en snel aan te brengen zelfdoserende brush. Dit helpt mensen om hun huid dagelijks optimaal te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Sunday Brush draagt op die manier actief bij aan een gezondere manier van leven en hulp bij de preventie van huidkanker.
https://nos.nl/artikel/2270413-huidkanker-is-groeiend-probleem-zo-kan-je-het-voorkomen-en-herkennen.html
Bijdrage aan een betere wereld De samenstelling van Sunday Brush bevat uitsluitend 100% natuurlijke mineralen zonder chemische toevoegingen en is daarmee veilig voor de huid en niet belastend voor ons milieu.
De kwasten van Sunday Brush zijn ontwikkeld op basis van diervriendelijke, synthetische haren.
Het 100% natuurlijke poeder op basis van de mineralen titaniumdioxide en zinkoxide bevindt zich in recyclebare verpakkingen.
Tevens is de verpakking zo ontworpen dat het direct de verzendverpakking is, die door de brievenbus past. Waardoor geen extra verzendverpakking nodig is en het pakje altijd de eerste keer afgeleverd wordt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zonbescherming in poedervorm is nieuw, Sunday Brush is tevens 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen en hiermee is Sunday Brush de enige in de wereld en dus uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact