Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Next Level Freelancer

Onafhankelijk maken van freelancers

Bedrijfsnaam Next Level Freelancer
KvK Nummer 61673943
Website www.nextlevelfreelancer.com
Beschrijving onderneming Next Level Freelancer helpt specialisten met de volledige overstap vanuit loondienst naar het freelancen. Daarmee krijgen onze klanten training, coaching in opzetten van hun bedrijf én leveren we de eerste opdracht voordat ze ontslag hoeven te nemen en leren hoe ze opdrachten kunnen verkrijgen zonder bemiddelaars.
Naam innovatie Onafhankelijk maken van freelancers
Beschrijving innovatie In de wereld van de vakspecialisten domineren recruitment bureau's, detacheerders en bemiddelaars de markt en laten de specialisten voornamelijk rol van cashcow vervullen.

Next Level Freelancer helpt deze specialisten met de volledige overstap vanuit loondienst naar het freelancen. Daarmee krijgen zij de training en coaching om hun bedrijf goed op poten te zetten én leveren we de eerste opdracht voordat ze ontslag hoeven te nemen. Op deze manier is er dus een lager financieel risico en leren ze hoe ze opdrachten kunnen verkrijgen zonder bemiddelaars die continu een bedrag van hun tarieven snoepen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De sector wordt beter bedient door een directe link te leggen tussen de freelancer en de opdrachtgevers. Daardoor profiteren opdrachtgevers van gunstigere tarieven.

De freelancers zijn vrijer in hun product- en tariefstelling en hoeven geen bedragen meer af te dragen aan bemiddelaars.
Bijdrage aan een betere wereld Veel mensen twijfelen om de overstap te maken naar het ondernemen of freelancen door sommige stigma's die aan de werkmethode kleven en het idee van onzekerheid.

Door mensen te laten zien hoe het kan, in contact te brengen met andere freelancers en ze de vrijheid te bieden van het freelancen veranderen we levens. Meer creativiteit, vrijheid, inkomen, tijd voor het gezin.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen bedrijf dat de garantie geeft op de overstap, coaching én klanten levert voor ondernemers.

Er zijn genoeg bureau's die een specialist willen bemiddelen met 1 opdracht en er zijn genoeg trainingsbureau's die generiek advies geven. Wij zorgen voor álles en voor ons staat het belang van de freelancer voorop.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact