Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

NO-AXE

NO-AXE

Bedrijfsnaam NO-AXE
KvK Nummer 71210814
Website www.no-axe.com
Beschrijving onderneming NO-AXE BV is een BV, eigenaren zijn uitvinder van de no-axe Arjan van Eeden en zakelijk mede-eigenaar Arjan van der Hout
Naam innovatie NO-AXE
Beschrijving innovatie De NO-AXE is een slim stuk gereedschap en 's werelds veiligste manier om handmatig aanmaakhout te maken en hout te kloven tot 20 cm zonder gebruik van een bijl.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Als u met de no-axe werkt zijn vingers en ledematen nooit meer in gevaar. Met groot gemak zet u het hout, zonder het vast te houden, rechtop op de no-axe. Zelfs het dunste stukje hout blijft zo rechtop staan. Tevens hoeft niet meer op het midden van het hout te mikken en slaat u op het hout met de rubber hamer.
Twijfels, aarzelingen en angst worden zo weg genomen wat zeer ontspannen werkt.
Bijdrage aan een betere wereld Geen bezoeken meer aan de eerste hulp, geen duur, in plastic netjes verpakt, aanmaakhout. Betrekken van kinderen bij het hout hakken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het principe van de omgekeerde bijl is niet nieuw. Wel heb ik alle alternatieven goed bestudeerd en alle voordelen in één product weten te vatten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact