Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

NIQ Supplies

De Grab a Bite

Bedrijfsnaam NIQ Supplies
KvK Nummer 70191441
Website www.niqsupplies.com
Beschrijving onderneming NIQ Supplies bedenkt, ontwerpt en levert innovatieve en unieke food disposables voor de foodservicemarkt. Gerechten en snacks als hamburgers, donuts en bagels worden regelmatig ervaren als lastig te consumeren. Het is onze missie met onze duurzame en innovatieve disposable oplossingen consumptiegemak te vergroten voor de consument, beleving toe te voegen aan een gerecht of snack en tegelijkertijd een marketingtool te bieden voor onze zakelijke klant.
Naam innovatie De Grab a Bite
Beschrijving innovatie De Grab a Bite is een innovatief en vouwbaar design dat consumptiegemak vergroot van lastig hanteerbare ronde gerechten en snacks. Door de unieke vorm en verschillende formaten past onze disposable precies om een hamburger, donut, bagel, belegd broodje of bolus. Doordat de onderzijde van het gerecht of de snack met onze disposable afgesloten wordt, zijn plakkerige vingers, geknoei en verspilling verleden tijd. De Grab a Bite is ook duurzamer ten opzichte van andere disposables omdat de Grab a Bite vouwbaar is en er geen lijm gebruikt wordt tijdens productie. Hierdoor is het productieproces korter en kan door de vouwbaarheid bespaard worden op transport- en opslagruimte. De totale impact & footprint worden hierdoor ook gereduceerd!
Website innovatie www.instagram.com/niqsupplies
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij leveren onze disposables aan bedrijven die actief zijn in de foodservicemarkt. Dit zijn onder andere cateraars, (fast) service restaurants en de klassieke horeca. Binnen de foodservicemarkt is er veel concurrentie en de markt wordt steeds "voller" met nieuwe concepten. Onderscheid, kwaliteit en innovatie zijn belangrijk om voor te blijven op concurrentie en de consument in behoefte te blijven voorzien. Met de Grab a Bite producten kunnen wij voor veel verschillende partijen onderscheid creƫren doordat ons Grab a Bite design op verschillende manieren implementeerbaar is. Daarnaast kunnen wij voor de eindgebruiker/consument consumptiegemak en extra beleving leveren. Doordat onze disposables vouwbaar en daarmee ook duurzamer zijn, hebben wij een kleinere footprint ten opzichte onze disposable concurrenten waar de maatschappij en onze planeet de vruchten van plukken.
Bijdrage aan een betere wereld Doordat al onze disposables vouwbaar zijn dragen onze disposables bij aan een duurzamer productieproces, een vermindering van transport emissie uitstoot en minder opslagruimte. Daarnaast worden onze disposables geproduceerd van gerecycled karton en planten wij bomen terug voor alle orders die wij ontvangen om onze footprint te verkleinen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De eerste versie van de Grab a Bite is ontwikkeld in Nieuw-Zeeland in 2004 (Hamburger Holder) door een Nieuw-Zeelandse uitvinder. In 2016 is de initiatiefnemer van NIQ Supplies, Nick Polder, voor het eerst in aanraking gekomen met deze uitvinding in Nieuw-Zeeland. Na een lang onderzoek heeft Nick de modelrechten gekocht voor heel Europa en is Nick de Hamburger Holder gaan door ontwikkelen voor andere gerechten en snacks. Doordat het design van de Grab a Bite nog nooit eerder is vertoond binnen Europa zijn we uniek en onderscheidend binnen de foodservicemarkt. Inmiddels hebben wij ook verschillende unieke designs ontwikkeld die nieuw en nergens ter wereld uitgebracht zijn. Onze Grab a Bite disposables zijn een unieke tool om onderscheidend te zijn en duurzamer te ondernemen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact