Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Mr. Fill NV

Slimme zelf-persende afvalbak op zonne-energie voor de publieke ruimte

Bedrijfsnaam Mr. Fill BV
KvK Nummer 72095121
Website www.mr-fill.com
Beschrijving onderneming Mr. Fill is een oer-Hollands product dat staat voor de nieuwe oplossing voor afvalinzameling en zorgt voor forse besparingen op afvalinzamelingskosten en dringt het zwerfafval terug.
Naam innovatie Slimme zelf-persende afvalbak op zonne-energie voor de publieke ruimte
Beschrijving innovatie Het is een slimme afvalbak die 24 keer per dag communiceert met ons platform, waardoor gemeentes exact kunnen zien wanneer de bakken geledigd moeten worden, hierdoor is er minder CO2-uitstoot en is er een fikse kostenbesparing op de ledigingskosten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Iedere stad wil tegenwoordig een smart city worden, zodat er op een meest efficiƫnte manier mensen ingezet kunnen worden. Wij kunnen hierin bijdragen door het aanbevelen van onze zelf-persende slimme afvalbak welke bovengronds wordt gebruikt in publieke ruimtes, deze afvalbak wordt compleet aangestuurd door een zonnepaneel. Onze slimme afvalbakken worden breed in Europa uitgedragen zoals Amsterdam, Hamburg, Brussel en Bremen. Door de pers in de afvalbak hoeven afvalinzamelaars 7 keer minder de stad in waardoor je minder CO2-uitstoot hebt en zwerfafval terugdringt.
Bijdrage aan een betere wereld Het feit dat de afvalinzamelaars gerichter kunnen ledigen en minder vaak hun route hoeven te rijden betekend minder CO2-uitstoot. Het terugdringen van zwerfafval wat duizenden euro's per jaar bespaart en er gebruik wordt gemaakt van zon opbrengst via het zonnepaneel draagt ons product bij aan een betere wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Mr. Fill heeft zijn eigen ontwikkelingsafdeling, alles wordt in eigen beheer bedacht en uitgevoerd dit zorgt ervoor dat wij continue vernieuwend blijven. En wij snel kunnen schakelen tussen vraag en aanbod. De zelf-persende afvalbak op zonne-energie die 24x per dag communiceert met ons eigen platform zorgt ervoor dat steden beter te besturen zijn.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact