Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Modeliefjemaakt

Verzwaringsdeken

Bedrijfsnaam Modeliefjemaakt
KvK Nummer 51849208
Website Www.modeliefjemaakt.nl
Beschrijving onderneming Modeliefjemaakt maakt milieuvriendelijke verzwaringsdekens die helpen voor diverse problemen. Door de diepe druk helpt het bij slaapproblemen, autisme, depressies en nog heel veel meer. In 6 maanden tijd hebben we al meer dan 250 dekens mogen maken voor kinderen en volwassenen.
Naam innovatie Verzwaringsdeken
Beschrijving innovatie Lig jij ook al maanden ’s nachts te woelen in je bed, en werkt een beker warme melk, kamille thee of melatonine niet meer? Wellicht ligt het aan je deken! Probeer dan eens een verzwaringsdeken. Door de diepe druk lukt het om beter te ontspannen, en slaap je sneller in, maar ook slaap je dieper waardoor je beter uitgerust wakker wordt.
Het gevoel dat er iets op je ligt ziet jouw lichaam als een signaal dat je als het ware een grote knuffel krijgt. Net zoals bij een echte knuffel, wordt er in je lichaam serotonine aangemaakt. Het stofje waar we vrolijk van worden, maar ook de natuurlijke aanmaak van melatonine bevordert. Ook het hormoon oxytocine en dopamine worden daardoor getriggerd. Omdat deze blije hormonen niet alleen een positief effect hebben op slapeloosheid, kan het ook goed werken voor mensen met PTSS, Angsten , paniekaanvallen en voor mensen met ADHD en Autisme.
Diverse onderzoeken hebben inmiddels ook al aangetoond dat de dekens een positief effect hebben op chronische pijn, Niet aangeboren hersenletsel, restless legs, parkinson, dementie, Huntington, fybromyalgie, Korsakov en prikkelverwerkingsstoornissen!

De deken is dus heel breed inzetbaar!
Website innovatie Www.modeliefjemaakt.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor heel veel mensen kan deze deken de oplossing zijn hij slaapproblemen. Maar ook bij angsten, depressies en traumaverwerking kan de deken ondersteund werken. Hierdoor kan bijvoorbeeld bepaalde medicatie niet meer nodig zijn. Dit moet onder een veel breder publiek bekend worden. Zeker omdat de dekens milieuvriendelijk en betaalbaar zijn.
Bijdrage aan een betere wereld De dekens zijn een krachtig hulpmiddel, ze zijn milieuvriendelijk omdat er geen plastic vulling gebruikt wordt
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie bestond deels. Maar ze waren onbetaalbaar en niet milieuvriendelijk. Ik maak ze geheel naar wens. Mensen kunnen een leuke stof kiezen en een passend gewicht. Zo hebben ze een unieke betaalbare deken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact