Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Metal Packaging Token BV

Metal Packaging Token

Bedrijfsnaam Metal Packaging Token BV
KvK Nummer 73323217
Website www.metpacktoken.org
Beschrijving onderneming MPT beoogt de supply chain van metalen verpakkingen kosten effectiever te maken door eindgebruikers te belonen bij het inleveren van lege metalen verpakkingen bij MPT inleverpunten. Als gevolg hiervan beoogt MPT dat het prijsverschil tussen metalen verpakkingen en plastic verpakkingen gereduceerd/ geƫlimineerd wordt, waardoor er meer producten in metalen verpakkingen verpakt zullen worden en minder producten in plastic verpakkingen. MPT heeft hiervoor een Blockchain-oplossing.
Naam innovatie Metal Packaging Token
Beschrijving innovatie De MPT inleverpunten interacteren met QR-codes, die op de blikjes geprint worden. Daarnaast interacteren de MPT inleverpunten met een mobiele applicatie, waardoor de beloning voor het inleveren van lege metalen verpakkingen bij de juiste persoon terecht komen.
Website innovatie https://medium.com/swlh/mpt-to-launch-th...
Noodzaak en belang van deze innovatie Bij slechts geringe adoptie zullen de gevolgen gigantisch zijn. Brand owners krijgen een 100% inzicht in onherroepelijke statistieken, waardoor de recycling rates per brand owner afzonderlijk, inzichtelijk worden.
Bijdrage aan een betere wereld Meer metalen verpakkingen = minder plastic verpakkingen
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Niemand heeft dit proces met gebruik van Blockchain-technologie ooit ten uitvoer gebracht. MPT heeft een mondiale target market.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact