Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

MeetToMatch BV

Evenement networking service

Bedrijfsnaam MeetToMatch BV
KvK Nummer 70538638
Website https://www.meettomatch.com/
Beschrijving onderneming Evenement networking service
Naam innovatie Evenement networking service
Beschrijving innovatie Naast een enorm gebruiksvriendelijke technologie, zet MeetToMatch ook het team in om binnen deze technologie zoveel mogelijk engagement te realiseren waardoor het aantal afspraken die gerealiseerd worden enorm omhoog schiet ten opzichte van een technology-only oplossing.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De evenement sector biedt sponsoren, exposanten en bezoekers een veel tastbaarder bewijs van Return on Investment met betrekking tot een bezocht evenement. MeetToMatch focust op het creƫren van een premium evenement beleving, en onderzoek bewijst dat ook: Klanten tonen een hogere klanttevredenheid na afloop van het evenement, en een enorm hoge terugkeerintentie en Net Promotor Score.
Bijdrage aan een betere wereld Het gebruiken van een technologie om van tevoren afspraken met mensen tijdens een evenement te hebben zorgt ervoor dat ook introverte mensen de juiste mensen durven aan te spreken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Hoewel de technologie al een tijdje bestaat, is het high-end service concept iets wat nog niet op deze schaal aangeboden wordt. Prospects zijn dan ook vaak blij verrast na het aanhoren van onze pitch.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact