Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Marketing Madheads

M. - Jouw AI online marketing assistent.

Bedrijfsnaam Marketing Madheads
KvK Nummer 67870511
Website https://marketingmadheads.online/
Beschrijving onderneming Marketing Madheads maakt bedrijven zo goed in online marketing, dat ze zelfs geen online marketing bureau meer nodig hebben.
Naam innovatie M. - Jouw AI online marketing assistent.
Beschrijving innovatie Hiervoor heeft Marketing Madheads “M. - jouw AI online marketing assistent” ontwikkeld. M. is het online marketing platform dat:

1. Bedrijven op basis van Artificial Intelligence laat zien wat ze moeten doen om hun online marketing te verbeteren.

2. Ze de toegang geeft tot de 45 beste online marketing tools in de wereld en e-learnings.

3. Kom ze er dan nog niet uit of is er simpelweg geen tijd voor? Geen zorgen want met een druk op de knop kunnen ze heel gemakkelijk een senior online marketeer, tekstschrijver of designer inschakelen om ze te helpen of ze te coachen.
Website innovatie https://www.m-online.marketing/
Noodzaak en belang van deze innovatie Met 2018 net achter de rug, is het wel duidelijk geworden dat we in een tijd zitten waarin bedrijven en ondernemers willen groeien. Een van de manieren om dit te doen is door in te zetten op online marketing. Dit is echter ook gelijk iets waar veel bedrijven en ondernemers mee worstelen.

Ze proberen zelf online te groeien met suboptimale resultaten of ze besteden het uit aan een online marketing bureau waar ze op lange termijn niet beter van worden. Bij Marketing Madheads lossen we dit op door deze deze bedrijven zo goed in online marketing te maken, dat ze zelfs geen online marketing bureau meer nodig hebben.

Marketing Madheads is 3 jaar geleden gestart en we hebben in deze tijd al meer dan 300 bedrijven verder geholpen. Hieronder veel MKB bedrijven maar ook grotere bedrijven zoals Joolz, Texaco, Koninklijke NEN en Provincie Brabant maken nu gebruik van M.
Bijdrage aan een betere wereld Wie zorgt anders voor digitalisering van het Nederlandse MKB? Er wordt dagelijks gesproken over het digitalisering van het grote bedrijfsleven. Consultants staan in de rij om grote bedrijven hier mee te helpen en Marketing Madheads helpt het MKB. Het MKB is de motor van onze economie die zorgt voor groei en werkgelegenheid en het is onze missie om in 2023 minimaal 5000 MKB bedrijven in Nederland onafhankelijker gemaakt te hebben op online marketing gebied.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Marketing Madheads biedt met platform M. als enige een geïntegreerde oplossing voor bedrijven en ondernemers die zelf hun online marketing willen gaan doen. Het biedt hiermee een combinatie van de beste online marketing tools, online marketing opleiding en ook nog eens de mogelijkheid voor het inschakelen van fysieke hulp van online marketing experts voor coaching, begeleiding of extra hulp. Kortom, alles op één plek wat bedrijven nodig hebben om zelf online te excelleren.

Op eigen kracht en zonder externe financiering is Marketing Madheads doorgegroeid naar een team van 8 personen met veel groeipotentieel in het businessmodel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact