Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

MagnaVersum BV

Intelligent & Active Packaging

Bedrijfsnaam MagnaVersum BV
KvK Nummer 702.45.703
Website www.magnaversum.com
Beschrijving onderneming MagnaVersum B.V. bestaat uit MagnaVersum BI Services B.V. (BI & Analytics) en MagnaVersum App Services B.V. (IntelliTech) en is gevestigd te Hoofddorp.

Het doel van de organisatie is om een unieke service te bieden die zich toespitst op user engagement, data visualization en analyse mogelijkheden in diverse marktsegmenten.

De uniekheid uit zich in de combinatie van identificatie van het product gebruik makend van een watermerk en door toegevoegde waarde te bieden aan de user experience waarbij augmented reality wordt toegepast op het klantproduct, maar ook de combinatie met het genereren van data en het creƫren van waardevolle inzichten voorop staat.
Naam innovatie Intelligent & Active Packaging
Beschrijving innovatie De services voor MagnaVersum B.V. bestaan voor de oplossingen voor Intelligent & Active Packaging gebaseerd op onzichtbare watermerken, object herkenning, anti-counterfeiting en augmented reality technologie.
Het Verus platform bestaat uit een, door MagnaVersum ontwikkeld, content management systeem waarmee marketing campagnes, en de interactie van af een verpakking met klanten gerealiseerd kan worden, denk hierbij aan het invullen van een online vragenformulier, het afspelen van een video, het connecten naar een website of augmented reality interacties.
Website innovatie https://www.magnaversum.com/nl/cases/ver...
Noodzaak en belang van deze innovatie Gamechanging technology, from doing digital to beeing digital met alle mogelijke variaties daarbinnen. Inzetbaar voor diverse doelgroepen, branches etc.
Bijdrage aan een betere wereld Papierbesparing, bijvoorbeeld een apotheek geeft altijd prints mee met een gebruikshandleiding van de medicijnen, wat nu als je de verpakking kunt scannen en de medicijninformatie wordt via de app gegeven, sterker nog je kunt zelfs een alarm gaan instellen via de app. Of een grootleverancier van meubels zie je zelf in elkaar moet zetten, je scant de productsticker en je kunt kiezen om een PDF te laten zien vanuit de app, of je kunt connecten naar een website waarop de film staat hoe je het desbetreffende meubelstuk in elkaar kunt zetten.
De grootste business case is besparingen realiseren op het gebied van het maken / printen van gebruikshandleidingen voor organisaties (duurzaamheid), maar er zijn vele toepasbare zaken te bedenken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het investeren in een compleet platform. van content management systeem waarin campagnes (met een grote diversiteit aan interacties) opgenomen en aangeboden kunnen worden via bestaande apps of nieuw ontwikkelde apps.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact