Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

MIXmarketing

Global Dutchies

Bedrijfsnaam MIXmarketing
KvK Nummer 66453038
Website www.mixmarketing.nl
Beschrijving onderneming Marketing advies, uitvoering en trainingen
Het in de markt zetten van nieuwe concepten
Naam innovatie Global Dutchies
Beschrijving innovatie Global Dutchies is een nieuw platform dat de reizende en ondernemende 'wereldvrouwen' bij elkaar brengt.

Een 'wereldvrouw' is een vrouw die woont of heeft gewoond in het buitenland. Wereldvrouwen hebben een sterke band met elkaar, zijn gelijk gestemd, delen de ervaring van het wonen in het buitenland en helpen elkaar graag. Visie: 'together we create'.

Global Dutchies is gelanceerd op 7 maart 2019. Dit platform biedt in de eerste fase accommodaties aan voor verhuur, ruilen of oppassen. In fase twee komen daar de locale tours bij en wordt er een ‘kenniscentrum’ toegevoegd voor iedereen werkzaam in de vakantieverhuur branche.

Je kunt lid worden van het platform voor €2,00 voor de Goede doelen genoemd in de blogs op het platform. Deze Goede doelen worden beheerd door een wereldvrouw. Deze doelen zijn altijd gericht op de 'empowerment' van meisjes en vrouwen wereldwijd.

Verder zijn er interessante blogs te lezen van wereldvrouwen. Zij kennen een land of streek tot in de puntjes omdat ze er langere tijd hebben gewoond. Noem het: 'de tips van de locals'.

Binnen het platform is er een ‘Community’ gebouwd waarin elke vrouw zich kan introduceren, vragen stellen of advies kan geven. De vrouwen met een accommodatie zijn op het platform goed te herkennen en te vinden. Zij zijn direct te benaderen. Dit betekent geen hoge boeking fees maar #directbooking. De bijdrage voor een vermelding op het platform is vele malen lager dan de tarieven van andere boekingsplatfoms.

Dit platform is ontstaan uit de populaire facebookgroep: 'wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw'. Binnen tien maanden sloten meer dan 1.700 vrouwen zich aan en stonden er 170 accommodaties op de gekoppelde ‘Google Map’. Wereldvrouwen zoeken elkaar online graag op om ervaringen te delen.

In tegenstelling tot de Facebookgroep mogen ook vrouwen die nooit in het buitenland hebben gewoond, maar wel graag bij een Nederlandstalige vrouw op vakantie willen, lid worden. Vaak zijn dit vrouwen die al veel hebben gereisd.

Het platform biedt veel meer mogelijkheden dan een Facebookgroep.
Website innovatie www.globaldutchies.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Een van de trends in reizen is het vinden van de bijzondere, kleinschalige locaties, het creëren van een ervaring waar je bij thuiskomst graag over praat op een verjaardag. Dit platform biedt dit. Op het Global Dutchies platform staan niet de locaties en accommodaties met hele grote reclame budgetten. Een platform met alleen maar pareltjes.

Het maakt op vakantie gaan persoonlijker. Geen risico op een vakantie die in het water valt doordat de werkelijkheid niet klopt met het getoonde. Je boekt bij en hebt direct contact met een eigenaresse, daarnaast kan ook alles nog eens in het Nederlands. Voor de accommodatie eigenaresse is het altijd van belang om betrouwbare gasten te kunnen ontvangen.
Bijdrage aan een betere wereld Door lid te worden van dit platform draagt elk lid bij aan een betere wereld. Het lidmaatschapsgeld van €2,00 gaat rechtstreeks naar de Goede doelen vermeld op de website. Door het betalen van € 2,00 voor het goede doel voorkomen wij fake accounts en inactieve leden. Alleen vrouwen die echt geïnteresseerd zijn maken de stap om € 2,00 te betalen voor het Goede doel.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het combineert verhuur, ruilen en oppassen tussen Nederlandstalige vrouwen over de hele wereld. Het is voor een specifieke doelgroep. Er is een besloten community; steeds meer mensen stappen af van platforms zoals Facebook en zoeken een kleine specifieke community gebaseerd op interesses. Privacy issues zoals we die gezien hebben de afgelopen jaren spelen hier ook een rol. Aan het platform werken alleen wereldvrouwen die overal ter wereld wonen mee met hun kennis en kunde. Alles speelt zich online af, in alle tijdszones.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact