Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

MAQQIE Holding BV

MAQQIE, Zo vrij als freelance. Zo veilig als vast.

Bedrijfsnaam MAQQIE Holding BV
KvK Nummer 69827710
Website www.maqqie.nl
Beschrijving onderneming De MAQQIE app matcht vraag- en aanbod op de arbeidsmarkt op basis van slimme algoritmes en faciliteert vervolgens automatisch alles wat nodig is om de samenwerking binnen enkele minuten tot stand te laten komen, volledig conform alle spelregels (wet- en regelgeving, CAO's). De hele samenwerking wordt via de app geregeld: planning, urenregistratie, facturatie. De markt is er klaar voor: de inefficiëntie en onnodige marges moeten eruit. Transparantie en gemak zijn tegenwoordig de standaard. Voor werknemers is MAQQIE dé tool om waar en wanneer ze maar willen binnen enkele minuten aan het werk te kunnen waarbij alles automatisch wordt geregeld: administratie, sociale zekerheid en een goed pensioen. Eigen regie (zelfs over het tarief), vrijheid en flexibiliteit staan voorop. De MAQQIE app is daarmee onder meer ook een fantastische oplossing voor ZZPers die onverzekerd rondlopen. Maar ook het antwoord op de diverse werkplatformen die afgelopen tijd ontstaan waarbij de mensen in ongewenste ZPP constructies werkzaam zijn: Temper, Uber Eats, etc.
Naam innovatie MAQQIE, Zo vrij als freelance. Zo veilig als vast.
Beschrijving innovatie MAQQIE automatiseert en digitaliseert de processen van uitzendbureaus en maakt hun dienstverlening daarmee in veel gevallen overbodig. Van werving en selectie tot contractvorming, planning, wekelijkse verloning en facturatie. Bedrijven betalen niet meer dan nodig. Personen verdienen wat ze werkelijk waard zijn! Alle drempels voor samenwerking tussen bedrijven en werknemers worden door MAQQIE weggenomen: papierwerk, risico’s etc. Tegelijkertijd zet MAQQIE het businessmodel van de branche arbeidsbemiddeling op z’n kop door een disruptief verdienmodel en diverse gratis HR tools voor bedrijven.
Website innovatie https://www.youtube.com/channel/UC3XlhJd...
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor de sector: disruptief. De arbeidsbemiddelingsbranche is nog vrij traditioneel, veel handwerk, stevige marges. MAQQIE automatiseert het volledige proces waardoor we toe kunnen met een flinterdunne marge van 3%. Het voordeel is voor bedrijf en kandidaat.
Maatschappij: Flex is trend. Mits voorzien van stevig sociaal vangnet is flex wat ons betreft de enige oplossing voor de tekorten in de arbeidsmarkt, die gezien de demografische ontwikkelingen alleen nog maar toe zullen nemen, ook wanneer het economisch weer minder gaat worden. Beschikbaar arbeidspotentieel vloeit dan daarheen waar de meeste behoefte is, en zit niet vast in langdurige dienstverbanden. In het kader van de voortgaande flexibilisering zien we steeds vaker oneigenlijke en maatschappelijk ongewenste ZZP constructies die de houdbaarheid van het sociaal stelsel uithollen. MAQQIE is daarop het antwoord. Flex met sociaal vangnet.
Tot slot bevordert MAQQIE de arbeidsparticipatie. Waar kansen voor samenwerking liggen komt dit nu vaak niet tot stand doordat er eerst formeel wat geregeld moet worden: een dienstverband, uitzendconstructie of wat dan ook . Met de MAQQIE app kunnen partijen binnen enkele minuten met elkaar aan de slag.
Bijdrage aan een betere wereld Zie eerdere opmerkingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen enkele app of platform die samenwerkingen faciliteert binnen enkele minuten waarbij rekening gehouden wordt met alle wet- en regelgeving en CAO's.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact