Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

LUXOR LICHT BV

MADURO60®

Bedrijfsnaam LUXOR LICHT BV
KvK Nummer 55354637
Website www.luxorlicht.nl
Beschrijving onderneming Lichtadviesbureau en leverancier van professionele verlichting en bijbehorende accessoires.
Naam innovatie MADURO60®
Beschrijving innovatie De MADURO60 is een LED verlichtingsarmatuur met een lengte van 60cm. Door zijn unieke vormgeving en de klik en fit montage kan de MADURO60 eenvoudig op ieder zichtbaar draagprofiel van een systeemplafond worden gemonteerd zonder aanpassing van de plafondtegels. Hiermee wordt een professionele, functionele en flexibele werkverlichting gerealiseerd die bijdraagt aan een duurzame werkomgeving.
Website innovatie https://luxorlicht.nl/maduro60/
Noodzaak en belang van deze innovatie De combinatie van compactheid en hoeveelheid licht zorgt er voor dat de MADURO60 eenvoudig en snel door 1 persoon geïnstalleerd kan worden op het zichtbare draagprofiel van het systeemplafond. Door de flexibele plaatsing van deze armaturen aan het plafond wordt een prettige werk- en leefomgeving gecreëerd.
Het is een Nederlands product en wordt geassembleerd in de sociale werkplaats in ’'s-Hertogenbosch.
Bijdrage aan een betere wereld Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke eigenschappen van de MADURO60. De aluminium behuizing en de hoogwaardige leds zorgen voor een levensduur van minimaal 10 jaar. De verlichting kan eenvoudig mee verhuizen naar een andere locatie en daar worden hergebruikt.
Het energieverbruik van de MADURO60 is maximaal 24W. Dit leidt tot een energiebesparing van ca. 70% t.o.v. TL en PL armaturen. De MADURO60 heeft het A+ label en is geheel recyclebaar.
De warmtehuishouding per ruimte is beter te regelen doordat het systeemplafond gesloten blijft.
Er gaat geen warmte/koude verloren via de metalen behuizing van grote verlichtingsarmaturen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met de MADURO60 wordt een nieuwe verlichtings-oplossing geboden die passend en nuttig is voor vele situaties. De originaliteit zit in de minimale afmetingen en is daarmee het alternatief voor bestaande oplossingen in TL, PL en LED verlichting.
Met behulp van het klik systeem wordt op eenvoudige en snelle wijze het armatuur daar geplaatst waar je als gebruiker licht wilt hebben. In uitgeschakelde toestand vallen de armaturen nagenoeg niet op wat rust geeft aan het plafond.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact