Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Lume Traveler

Nieuwe generatie caravans

Bedrijfsnaam Lume Traveler
KvK Nummer 71892982
Website www.lumetraveler.com
Beschrijving onderneming Onder de rook van Utrecht zijn wij al jaren bezig met het waarmaken van onze droom; het bouwen en op de markt brengen van een zelf ontworpen caravan. Doel? Om het kamperen weer eens hip te maken. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen als aluminium, teakhout, leer en wolvilt weten wij ons te onderscheiden.

Inmiddels is dit ambachtelijke product te verkrijgen in Nederland, Belgie en Duitsland.
Zo hebben wij afgelopen jaar de runner-up Award gewonnen bij de European Innovation Awards in Duitsland. Een ├ęcht Nederlands product waar iedereen trots op kan zijn.
Naam innovatie Nieuwe generatie caravans
Beschrijving innovatie In de wereld van de caravan en camper is zeer weinig innovatie, onze vraag was daarom; waarom een caravan wit moet zijn en niet van deze tijd mag zijn... Daarom hebben wij de Lume Traveler ontworpen.

Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De Lume Traveler wordt gigantisch goed ontvangen in de industrie en er is zeer veel vraag in Europa om deze caravan te kunnen bezitten. De eerste uitleveringen zullen dan ook voor de zomer van 2019 worden gerealiseerd.
Bijdrage aan een betere wereld Omdat wij met duurzame producten werken en minimaal met plastics is deze caravan een duurzaam product. Wij weten waar de wolvilt vandaan komt en dat er voor het hout dat wij gebruiken weer een nieuwe boom wordt geplant. Aluminium is gekozen omdat het mooi is maar vooral dat het goed te recyclen is!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Minimaal, het is een toevoeging binnen een bestaande markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact