Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Loyalty Ride

Digitaal online boekingsplatform voor oldtimerverhuur

Bedrijfsnaam Loyalty Ride
KvK Nummer 71885692
Website www.loyaltyride.nl
Beschrijving onderneming Online verhuur van oude-nostalgische auto's ouder dan 45 jaar.
Naam innovatie Digitaal online boekingsplatform voor oldtimerverhuur
Beschrijving innovatie Afgelopen september 2018 studeerde ik af van de opleiding Bedrijfsmanagement in Tilburg. Ik ben een echte autoliefhebber en houd voornamelijk van oudere auto’s zoals oldtimers. Twee jaar geleden restaureerde ik zelf mijn Ford Mustang uit 1969. Tijdens deze intensieve restauratie ontstond er een nieuw idee voor autoverhuur van oldtimers.

Al snel ontdekte ik dat autoverhuur een hoop risico’s met zich meebrengt en lastig te verzekeren is. Zou dit onder andere een van de redenen zijn waarom auto eigenaren hun oldtimers liever niet verhuren? Het uitlenen van een oldtimer aan een onbekend persoon blijft namelijk een lastige kwestie. Niemand wil natuurlijk dat zijn of haar oldtimer beschadigd terugkomt.

Het nieuwe innovatieve platform dat mijn team en ik afgelopen jaar bouwden, maakt het mogelijk om betrouwbaar oldtimers te huren van de eigenaar op www.loyaltyride.nl Met een bijpassende verzekering huur jij een oldtimer met of zonder chauffeur van de eigenaar in jouw regio. Loyaltyride zorgt voor de betaling en de eigenaar van de oldtimer rijdt op de mooiste plekken in Nederland. Als eigenaar bepaal je zelf wie jouw oldtimer bestuurt (jijzelf of iemand die je vertrouwt).
Website innovatie https://loyaltyride.nl/hoe-werkt-trouwbu...
Noodzaak en belang van deze innovatie Auto liefhebbers krijgen unieke kans om hun klassieke voertuigen te verhuren bij hen in regio – zij verdienen hiermee de dure onderhoudskosten en verzekeringskosten terug en zijn sociaal en maatschappelijk betrokken bij stellen, die op zoek zijn naar een leuke oude auto voor bijv. trouwerij, jubilea, gala of ander speciaal evenement.
Bijdrage aan een betere wereld De innovatie draagt bij doordat we huurders en verhuurders bij elkaar brengen in hun regio of woonplaats. Eerder kwam het met grote regelmaat voor dat prachtige klassiekers van België naar Groningen vervoerd worden voor o.a. speciale evenementen en trouwerijen. De klassieker met gemiddeld een brandstof verbruik van 1:5 hoeven rijden nu in en rondom hun woonplaats. Minder uitstoot en betere omstandigheden voor de particuliere verhuurders.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een innovatief onlineplatform voor oldtimerverhuur is volledig innovatief, digitaal en gebruiksvriendelijk. Op dit moment zijn er geen vergelijk waardige verhuur initiatieven voor liefhebbers en auto eigenaren van oude auto’s. LoyaltyRide heeft daarin als verhuurplatform een verzekering kunnen claimen bij de Europese oldtimerverzekering zodat alle particuliere verhuurder(s) op de juiste wijze verzekerd zijn bij LoyaltyRide. Deze verzekeringsconstructie was eerder niet mogelijk en vanaf heden beschikbaar bij LoyaltyRide.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact