Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Lolo's

Lolo's Appel sterren en Sjoko knabbels

Bedrijfsnaam Lolo's
KvK Nummer 73763934
Website www.lolosbites.nl
Beschrijving onderneming Wij geloven in goede voeding voor kinderen! Daarom hebben wij het merk Lolo's ontwikkeld, een vrolijk, lekkere en verantwoorde voeding voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Omdat wij echt geloven dat álle kinderen goede voeding verdienen, geven wij voor elke verkochte doos Lolo's een voedzame maaltijd aan een kansarm kind in Afrika. Zie de link naar ons filmpje met ons verhaal: https://we.tl/t-GWebA60Ghf
Naam innovatie Lolo's Appel sterren en Sjoko knabbels
Beschrijving innovatie Lolo’s appel sterren en sjoko knabbels bevatten 0% toegevoegde suikers, zijn 100% natuurlijk en biologisch. Beide verantwoorde tussendoortjes/ koekjes zijn ontwikkeld in samenspraak met onze raad van kinderen. Zij bepalen welke varianten wij introduceren. Zodat we 100% zeker weten dat onze snacks ook echt ontzettend lekker zijn. We zijn uniek omdat we voor elke verkochte doos ( of 5 portie zakjes), 1- op- 1, een maaltijd geven aan een kansarm kind in Afrika.
Website innovatie www.lolosbites.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is onze missie om het kiezen voor een gezonde levensstijl makkelijker te maken door lekkere, gezonde voeding toegankelijk te maken voor kinderen en hun ouders. Wij willen laten zien dat een mooi merk meer is dan alleen een commercieel verhaal. Wij geloven dat er een tijd is aangebroken waarin de consument steeds bewuster haar producten uitkiest. Het verhaal achter een merk is meer en meer een koopovertuiging. Wij willen ouders en kinderen overtuigen dat een gezonde levensstijl ook heel lekker kan zijn. Om dit te bewerkstelligen zetten wij kinderen in de “lead”. Zij bepalen wat wij introduceren zodat zij onderdeel worden van ons merk en onze missie.
Bijdrage aan een betere wereld 1 op de 7 kinderen in de wereld heeft overgewicht. 1 op de 6 kinderen is ondervoed. Met Lolo’s dragen wij bij aan het oplossen van beide problemen.
Hoe doen wij dit:
- Door het aanbieden van voeding zonder rotzooi en onnatuurlijke toevoegingen zodat kinderen kiezen voor een gezondere levensstijl ( die toevallig ook nog ontzettend lekker is).
- Door het geven van voedzame maaltijden aan kansarme kinderen zorgen we ervoor dat zij de energie hebben om zichzelf verder te ontwikkelen. Tot en met 7 maart 2019 al meer dan 10.000 maaltijden gegeven aan kinderen in Zuid Afrika i.s.m. met de Future Life Foundation.

Met Lolo’s zorgen kinderen niet alleen goed voor hun eigen lijf maar ook voor dat van een ander. Samen met de kinderen maken wij de wereld een stukje mooier.

Onze droom is om de nieuwe Unilever te worden maar dan met "goede voeding"' Een bedrijf dat staat voor “GOEDE VOEDING MET SOCIALE IMPACT”.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel - Producten en innovaties worden alleen geïntroduceerd als ze goedgekeurd zijn door onze Raad van kinderen.
- 1 doos= 1 maaltijd voor een kind. Niemand anders doet dit in de Nederlandse food markt.
- Onze tussendoortjes zijn echt ongelofelijk lekker ( zonder dat er toegevoegde suikers in zitten, dus ook geen stevia of andere nepsuikers).

In juli 2018 waren wij finalist van de AH Product Pitch.
In november 2018 waren wij de winnaar van “Present your startup” ( zie ons filmpje :https://www.youtube.com/watch?v=6m8Q9Rh36no&t=323s ). In totaal deden 125 start-ups mee.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact