Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

LicenceConsult Experts (LCxp)

SAMOS ( Software Asset Management & Optimization)

Bedrijfsnaam LicenseConsult Experts (LCxp)
KvK Nummer 57120900
Website www.lcxp.nl
Beschrijving onderneming Ons team van softwarelicentie-consultants beschikt over jarenlange ervaring aan zowel de klantzijde als aan de kant van Microsoft, Oracle, en bijvoorbeeld VMWare.

Samen delen wij de ambitie om elk bedrijf helder, overzichtelijk en eerlijk inzicht te geven in de wereld van softwarelicenties. Een wereld die bijna dagelijks verandert en die onze core-business is.

Wij delen deze kennis met onze klanten, wij zetten dagelijks onze expertise en ervaring in om samen met de klant de meest optimale softwarelicentie-constructie in combinatie met de beste prijsstelling te realiseren.
LCxp is een onafhankelijke adviseur binnen de ICT en levert een diversiteit aan diensten op het gebied van software licenties, contractonderhandelingen en (pre-)audits van onder andere Microsoft, Symantec, VMWare, Citrix, Oracle en Adobe contracten en bieden bedrijven een helpende hand bij vraagstukken over zaken zoals compliance, IT roadmap, TCO, IT governance, de cloud en contract -en IT management. LCxp is gecommitteerd aan een lange termijn relatie met haar klanten. Een quick-win is voor LCxp nooit het streven. Een hoge klanttevredenheid en goed ondernemerschap staat bij LCxp altijd voorop.

Opgericht in 2013, combineert LCxp ruim 80 jaar aan kennis en ervaring in software licenties, IT Management, IT Inkoop en Compliance in een uniek Nederlands bedrijf.
Naam innovatie SAMOS ( Software Asset Management & Optimization)
Beschrijving innovatie Middels innovatieve meting van alle big data omtrent software gebruik van grote ondernemingen, leveren wij analyses en expertise omtrent hun software compliance en waar de grote kostenbesparingen voor hun softwarecontracten zitten. Met een in-house ontwikkelde analyse tool en interactieve rapportage voor de klant, kunnen wij vlot inzichtelijk maken hoeveel geld een grote onderneming jaarlijks kan besparen op software licentiekosten. Vooral ziekenhuizen hebben hierdoor tonnen euro's aan zorg-geld kunnen besparen door minder kosten te hebben aan software.
Website innovatie https://lcxp.nl/onze-diensten/managed-se...
Noodzaak en belang van deze innovatie Vele grote ziekenhuizen, zorginstellingen en overheden ( waterschappen, gemeentes) als ook bedrijven, hebben te weinig kennis van software licenties om hun grote inkopen echt efficiƫnt te doen en de kosten te minimaliseren, terwijl "compliance" och gewaarborgd is. Onze expertise en de inzet van specifieke analyse tools brengt hier verandering in. Tonnen aan zorg-geld of overheids-geld konden binnen de organisatie goed benut worden, omdat er geen overbodig veel geld aan software werd gespendeerd.
Bijdrage aan een betere wereld Als overheden en zorginstellingen tonnen tot miljoenen euro's overhouden doordat we on-afhankelijk door ons zijn geholpen met hun software inkoop, n kan dit geld worden besteed aan patiƫnten, meer handen aan het ziekenhuisbed of waterschappen die dijken onderhouden. software is immers al duur genoeg.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de enige partij die on-afhankelijk dit soort analyses en advies uitvoert en hierbij aanvullende in-house ontwikkelde tools gebruikt. Omdat wij zelf geen software verkopen zoals een reseller, is ons advies 100% objectief en op de klant gericht.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact