Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Leentjes Amsterdam

Leentjes Poeder Pret

Bedrijfsnaam Leentjes Amsterdam
KvK Nummer 69891443
Website www.poederpret.nl
Beschrijving onderneming Leentjes Amsterdam heeft Poeder Pret gekleurde poedersuiker bedacht in de kleuren roze, blauw, oranje en geel en ligt binnen een jaar tijd al in meer dan 2.000 winkels en groothandels. Oa bij de Albert Heijn, Jumbo, Sligro en Hanos. De twee ondernemers achter het bedrijf (Willem en Marleen) hebben allebei een marketing achtergrond en na een carrière in de media waren zij op zoek naar een gaaf avontuur en dan ga je ondernemen!
Naam innovatie Leentjes Poeder Pret
Beschrijving innovatie Gekleurde poedersuiker in 4 kleuren en 100% natuurlijk!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Dit unieke product is binnen minder dan een jaar tijd omarmt door de hele retail sector en staat inmiddels in duizenden huishoudens op tafel tijdens het pannenkoek en of poffertjes eten. Leentjes Amsterdam zorgt hiermee voor een feestje op tafel voor minder dan € 3,-
Bijdrage aan een betere wereld We zorgen voor blije gezichtjes aan tafel! Pret tijdens het eten en blije ouders. Niets is zo fijn als genieten met het hele gezin aan tafel en kinderen die genieten van eten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voordat wij het op de markt brachten, bestond het nog niet. Het as nog nergens in de wereld te koop voor de consument.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact