Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Laviro E-commerce

EZ360

Bedrijfsnaam Laviro E-commerce
KvK Nummer 59635819
Website www.vr-house.nl
Beschrijving onderneming Full service Virtual & Augmented Reality bedrijf. Naast evenementen en verhuur voor het bedrijfsleven, zijn we gefocust op het ontwikkelen van schaalbare software oplossingen voor de Virtual & Augmented reality sector.
Naam innovatie EZ360
Beschrijving innovatie EZ360 is dé video player die speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven, om zo eenvoudig mogelijk 360° video's te bekijken op onder andere evenementen en beurzen of voor trainingsdoeleinden. Deze player wordt door bedrijven wereldwijd gebruikt. De player is inmiddels uitgebreid met een online content management systeem wat het eenvoudig maakt om content te beheren en distribueren.
Website innovatie www.ez-360.com
Noodzaak en belang van deze innovatie EZ360 faciliteert innovatieve bedrijven die Virtual Reality inzetten. Het maakt het eenvoudig voor deze bedrijven om hun content te distribueren, managen en te laten zien. EZ360 zorgt ervoor dat een Virtual Reality bril alleen nog maar opgezet hoeft te worden. De app doet de rest! Dit neemt een belangrijke barrière voor het inzetten van Virtual Reality weg. Dit stelt de bedrijven die Virtual Reality inzetten in staat om zich compleet te focussen op hun toegevoegde waarde.
Bijdrage aan een betere wereld Virtual Reality heeft onwijs veel toegevoegde waarde voor de maatschappij. Zo verlaagt Virtual Reality de gevoelde pijn bij het schoonmaken van brandwonden, stelt het zieke kinderen in staat om vanuit het ziekenhuis toch thuis te zijn en kunnen toekomstige artsen hun vaardigheden hiermee trainen. EZ360 zorgt er voor dat deze bedrijven in staat zijn om op een efficiëntere en schaalbare manier de content te distribueren, managen en af te spelen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De EZ360 Video Player is de eerste video player waarmee op een gebruiksvriendelijke manier 360° video's getoond kunnen worden. In combinatie met het content management systeem maakt dit het dé oplossing voor het distribueren, managen en afspelen van 360°.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact