Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

LABFRESH BV

FreshCore

Bedrijfsnaam LABFRESH BV
KvK Nummer 68187874
Website www.labfresh.eu
Beschrijving onderneming Online verkoop van innovatieve mannenkleding online.
Naam innovatie FreshCore
Beschrijving innovatie LABFRESH combineert technologie en katoen waardoor de stof geur- en vlekwerend wordt. Een ongelukje met rode wijn is zo opgelost en de kleding blijft langer fris. Anno 2019 zouden we meer van onze kleding moeten verwachten. Sportmerken innoveren continue met hun stoffen maar de laatste grote ontwikkeling voor onze alledaagse kleding was non-iron in de jaren vijftig. Tijd voor disruptie.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie We leven in een cultuur waar kleding een wegwerp product begint te worden, de fast fashion mindset. Doordat je onze kleding minder hoeft te wassen is er minder slijtage en gaat de kleding langer mee. We moeten de manier waarop we kleding consumeren veranderen. Was minder, koop minder, draag meer.
Bijdrage aan een betere wereld De fashion industrie is een van de grootste vervuilers, dit komt voornamelijk door overproductie. Door kleding te maken die langer meegaat in tijdloze basics gaan wij in tegen de fast fashion mindset.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij gebruiken verschillende technologieën die wij combineren. Sommige van de technologieën bestaan al heel lang en worden bv gebruikt in het leger of ziekenhuizen. Wat origineel is dat wij verschillende technologieën combineren en toe passen om 100% katoen. Hierdoor maken we onze "normale" kleding beter.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact