Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Kidzstore (SG Group vof)

HappyBear

Bedrijfsnaam Kidzstore (SG Group vof)
KvK Nummer 69493057
Website https://kidzstore.eu
Beschrijving onderneming In 2018 zijn wij gestart met een webshop in duurzame baby artikelen waaronder wasbare luiers. Wij zien de laatste jaren dat (toekomstige) ouders steeds bewustere keuzes maken. De moderne wasbare luier is hip, bevat geen schadelijke stoffen en heeft een positief impact op het milieu. Echter was er nog geen Nederlands merk wasbare luiers. Daarom zijn wij in 2018 begonnen met het ontwerpen van onze eigen productlijn. Wij richten ons met Kidzstore op consumenten via verschillende online kanalen en met ons eigen merk HappyBear op de grootverbruikers zoals kinderopvangcentra en gastouders.
Naam innovatie HappyBear
Beschrijving innovatie Kwaliteit en service staan bij onze op de eerste plaats. Onze producten worden gemaakt van kwalitatief goede en veilige stoffen en worden geproduceerd onder goede omstandigheden. Met de wasbare luiers van HappyBear willen wij een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Het heeft vele maanden testen en ontwerpen gekost, maar de perfecte wasbare luier is geboren! Uit onze testen is gebleken dat onze bamboe luier de best absorberende wasbare luier die er nu verkrijgbaar is.
Website innovatie https://happybear.eu/waarom-happybear/
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij blijven onze producten ontwikkelen om de beste kwaliteit te leveren, waarbij wij het milieu zo min mogelijk belasten. Wij willen dat het gebruik van wasbare luiers in de toekomst net zo normaal wordt gevonden als het geven van borstvoeding. HappyBear zal zich inzetten om meer bewustwording te creëren bij (aanstaande) ouders.

Vanaf de geboorte tot zindelijkheid, zal een baby bijna 7.000 wegwerpluiers gebruiken. Deze wegwerpluiers kosten gemiddeld €0,15 tot €0,25 per stuk. Als je dit omrekent, dan komt dit neer op ruim €1500 per kind. Met wasbare luiers kun je al snel zo’n €1000 besparen doordat je na de aanschaf niet die hoge kosten meer hebt per stuk. Wat je ook moet bedenken, is dat in veel gemeentes de wegwerpluiers bij het restafval moeten, dit kost gewoon ook extra in je afvalkosten.
Bijdrage aan een betere wereld Elk jaar worden miljarden wegwerpluiers geproduceerd en gebruikt. Waardevolle grondstoffen worden gebruikt om deze wegwerpluiers te produceren en ze zorgen voor bergen afval! Wasbare luiers helpen om deze berg afval te verminderen.

Meerdere nationale en internationale instellingen hebben aangetoond dat wasbare luiers beter zijn voor het milieu, waaronder de Nederlandse Consumentenbond en Milieu Centraal. Door het gebruik van wasbare luiers wordt de hoeveelheid restafval van gezinnen die overstappen op wasbare luiers aanzienlijk verminderd. Dit geldt helemaal als de luiers voor meerdere kinderen (achtereenvolgens) gebruikt worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn het eerste Nederlandse merk met een wasbare luier productlijn, zelf ontworpen en met unieke designs. Onze nachtluier is zelfs de beste luier die verkrijgbaar is op de markt!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact