Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Kaya sieraden

Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gegraveerd, in 1 werkdag geleverd

Bedrijfsnaam Kaya sieraden
KvK Nummer 54484529
Website www.kayasieraden.nl
Beschrijving onderneming Tanja werkte ruim tien jaar bij Multinationals. Nadat ze moeder werd van 3 kinderen (1-3-5 jaar) op zoek naar meer flexibiliteit zonder ambitie op te geven.
Zodoende baan opgezegd en aan de keukentafel gestart met het ontwerpen van sieraden speciaal voor mama & kind waarbij ik ook iets terug wilde geven aan kinderen in Gambia.
Enorm opgepikt door bladen zoals Margriet etc, waarbij het KAYA team nu elke dag bijna honderd sieraden met de hand maakt & graveert en dezelfde dag nog opstuurt.
Maar we maken niet alleen kinderen in mama’s blij, op dit moment gaan er 16 kinderen in Gambia naar school via onze donaties.

We geloven in het idee dat een luxe sieraad een one of a kind is dat de tand des tijds moet doorstaan. Om die reden maken ik met liefde speciale sieraden, bijvoorbeeld twee in elkaar gevlochten ringen, een handgegraveerde locket die je open kan maken om er iets in te stoppen of een sieradenset voor moeder en dochter samen.
"Een goed sieraad wil je van generatie op generatie doorgeven". "Het is als een tastbaar aandenken voor een bijzonder gebeurtenis in het leven. Waarbij je tastbaar stil kan staan'.
Zo van: deze armband heb ik gekregen toen mijn dochter werd geboren. De ketting met de kindernamen kreeg ik van mijn moeder voor de geboorte van de tweede.
Juwelen vertellen jouw verhaal."

Ik duim hard dat we toch een kans mogen maken voor een MKB innovatie award met het KAYA team!
Vooral ter inspiratie voor andere moeders dat het mogelijk is een gezond solide bedrijf op te bouwen met ambitie, doorzetting en een berg liefde voor je vak.
Naam innovatie Gepersonaliseerde sieraden, met de hand gegraveerd, in 1 werkdag geleverd
Beschrijving innovatie De bestaande juwelierstak is wat stoffig, ouderwets en traag. Daar hebben we verandering in gebracht. Met eigen design sieraden, op maat gemaakt graveren we unieke 'herinnerings-sieraden' aan tastbare momenten. We zijn het eerste bedrijf in Nederland dat handgraveren op de kaart heeft gezet (met graveerpen via hoge druk). Plus de unieke levertijd van 'voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis' is zeer innovatief voor de (online) juweliersbranche.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie We willen een tegengeluid geven tegen de bol.com's van deze wereld met ongepersonaliseerde massa productie. Wij gaan juist een oprecht dialoog aan met onze klanten (per chat, whatsapp, insta, etc), luisteren naar de verhalen achter de sieraden en gieten dit verhaal in een tastbaar aandenken in de vorm van een sieraad. Met de bol snelheid geleverd & mooi verpakt natuurlijk ;)
Bijdrage aan een betere wereld Klanten kiezen bewust voor onze sieraden, ons retourpercentage ligt daarom onder de 2%. Schoner voor het milieu & oprechte aandacht voor klanten. Per sieraad doneren we daarnaast aan Gambia, totaal is er ruim 8500 euro gedoneerd waardoor 16 kinderen naar school kunnen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Handgravure is een oud vak van ambachtslieden. We hebben dit ons eigen gemaakt en graveren data, namen en tekst in sterling zilveren sieraden. Dit gecombineerd met een innovatief snelle levertijd maakt de innovatie uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact