Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Jamzone

Stressjam

Bedrijfsnaam Jamzone
KvK Nummer 70890404
Website www.jamzone.nl
Beschrijving onderneming Jamzone is een Innovatie Lab in Leeuwarden waar vooruitstrevende wetenschap en technologie samensmelten. Hier maken we tools die mensen vitaler, creatiever, gelukkiger en gezonder maken; ze herbedraden hun brein.
Naam innovatie Stressjam
Beschrijving innovatie Stressjam is een bekroonde Virtual Reality Game waarin je door middel van persoonlijke, real-time biofeedback traint om beter te worden in stress. De truc is dat je jezelf heel precies leert kennen en gebruik leert maken van hoe jouw eigen stresssysteem precies werkt. Alles is helemaal op jouw maat gesneden, dus geen gemiddelden en algemene protocollen die iedereen zouden moeten passen. En natuurlijk, één van de belangrijkste effecten; door jezelf zo goed te leren kennen, leer je ook dat stress een ware vriend kan zijn die haarscherp in beeld brengt wat voor jou belangrijk en betekenisvol is. Kun jij jezelf op het juiste moment ontspannen of juist stressen? Ontdek je persoonlijke superpower!
Website innovatie www.jamzone.nl/stressjam
Noodzaak en belang van deze innovatie Werkstress is beroepsziekte nummer één! Meer dan een miljoen mensen lopen elk jaar het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen. 36% van het werkgerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress. 17% van de werknemers tussen 25 en 35 jaar heeft te maken met burn-out.

Daarom is Stressjam zo belangrijk. Je mindset ten opzichte van stress is bepalend, en dit kun je trainen met Stressjam!
Bijdrage aan een betere wereld De World Health Organisation (WHO) heeft stress geclassificeerd als de "gezondheidsepidemie van de 21e eeuw." Stress kan ook een negatieve invloed hebben op de lichamelijke gezondheid. Uit één onderzoek bleek zelfs dat tot 90% van alle doktersbezoeken door stress wordt veroorzaakt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Jamzone is twee jaar bezig geweest met het ontwikkelen van Stressjam. Alle koppelingen van systemen, sensoren, nieuwe wetenschap, psychologie en gamification in virtual reality zijn hoog innovatief en compleet nieuw. Jamzone heeft een octrooi portfolio voor de innovatie.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact