Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

JVK Daken BV

DAE Dak Ambacht Educatie (BV) Ambachtelijke Daken opleidingscentrum.

Bedrijfsnaam JVK Daken BV
KvK Nummer 62767585
Website www.jvkdaken.nl
Beschrijving onderneming Ambachtelijke Dakbedekkingsbedrijf. zink, koper, lood en (natuur) leien e.d.
Naam innovatie DAE Dak Ambacht Educatie (bv) Ambachtelijke Daken opleidingscentrum.
Beschrijving innovatie Gezien er eigenlijk (nagenoeg) geen tot geen hoog niveau opleidingen zijn op ons mooie gespecialiseerde ambacht ambachtelijke daken (zink, koper,lood, leien; zie www.jvkdaken.nl (en waaronder veel op (gerenommeerde) monumenten. De vraag naar deze vaklieden is enorm, maar ze zijn "op aan het geraken"en de toestroom is dramatisch. Ben dan ook in oorsprong voor onszelf een eigen unieke grote opleidingscentrum gestart. Maar de vraag vanuit derden en vanuit het vak om opleidingen en cursussen bij ons te volgen is (onverwacht) enorm. Ik ga deze dan ook uitcommercialiseren (bijscholing, omscholing, cursussen etc) door theorie en praktijk door echte vaklieden. (note; inmiddels is er al zo een slordige 25.000 euro in geïnvesteerd)
Website innovatie Vanaf oktober www.dae-jvk.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Enorm...gezien de hoeveelheid vraag naar (hulp) ambachtsmensen in onze branche. De grote vraag naar goede (gevorderde) cursussen in NL en BE. Maar ook voor bij-en omscholingen.
Bijdrage aan een betere wereld Heel erg. Gezien de enorme vraag naar ons vak en te weinig goede vaklieden. Maar wat te denken van "omscholers" UWV, vdab (belgie), maar denk ook een ongeschoolden of arbeidsmigranten etc.etc.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Op ons vakgebied en niveau uniek in NL en BE.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact