Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Itemlost

Itemlost

Bedrijfsnaam Itemlost
KvK Nummer 66929989
Website www.itemlost.com
Beschrijving onderneming Uniek systeem waarmee de eerlijke vinder van een voorwerp direct kan contacten met de rechtmatige eigenaar van het voorwerp via een beveiligde en anonieme chat.
Naam innovatie Itemlost
Beschrijving innovatie Label of sticker jouw waardevolle voorwerpen. Een gemiddeld persoon raakt 2 รก 3 waardevolle voorwerpen per jaar kwijt. Door deze van te voren te koppelen met Itemlost, is de kans op het terug krijgen van jouw voorwerp groter. 80% van de vinders, zijn de eerlijke vinders. Zij zijn dus bereid om het voorwerp terug te geven. Tegenwoordig worden gevonden voorwerpen achterlaten in opslagen en zijn deze te vinden via diverse platformen. Dit is een regelrechte ramp voor de rechtmatige eigenaar. Het kost tijd, geld en energie om weer in bezit te komen van je eigen voorwerp. Met Itemlost kan de eerlijke vinder de unieke code of qr code scannen aan de hand van zijn mobiele camera. Vervolgens komen de rechtmatige eigenaar en de eerlijke vinder met elkaar in contact. De rechtmatige eigenaar krijgt via zijn itemlost account en via de gekoppelde mail notificaties, zodat hij/zij optimaal op de hoogte is.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Itemlost brengt vele voordelen:
- Opslagen worden minder groot en dus minder prijzig.
- Waardevolle voorwerpen komen terug bij de rechtmatige eigenaar.
- In totaal bespaart alles geld, tijd, energie en ergernissen.
- Itemlost is makkelijk koppelbaar
- Eerlijke vinders kunnen we met Itemlost echt het gevoel geven dat zij iets goed hebben gedaan.
- Intern kunnen opladers, laptops, tassen en sleutels direct teruggegeven worden
Bijdrage aan een betere wereld - Itemlost helpt aan een betere wereld, doordat voorwerpen weer terugkomen bij de rechtmatige eigenaar. Men hoeft niet direct een nieuw voorwerp te kopen. Het uiteindelijke scenario zou moeten zijn dat er minder voorraden bij leveranciers aanwezig zijn en dat er minder geproduceerd gaat worden. Met Itemlost met je dus ook milieubewuster bezig.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Itemlost is in 2016/2017 ontwikkelt door 3 studenten. Momenteel zijn wij nog steeds de enige die werken met unieke codes en qr codes aan labels. Veel bedrijven en gemeentes zien de meerwaarde van Itemlost. Deze innovatie is zeer origineel

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact