Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Isle Utilities B.V.

Technology Approval Group (TAG)

Bedrijfsnaam Isle Utilities BV
KvK Nummer 62928082
Website isleutilities.com
Beschrijving onderneming Isle is een onafhankelijke adviseur die een brug slaat tussen wereldwijde technologische innovaties en eindgebruikers in de watersector.
Naam innovatie Technology Approval Group (TAG)
Beschrijving innovatie TAG is eigenlijk een soort Idols of Holland Got Talent voor wereldwijde innovaties in de watersector. Isle screent het hele jaar door de wereldwijde markt op het gebied van innovatieve watertechnologie. Wij screenen en selecteren de meest interessante start-ups en technologieën en nodigen deze bedrijven uit hun innovatie te pitchen voor drinkwater en afvalwater bedrijven in Nederland en Europa. De technologieën helpen de waterbedrijven groener te worden door deze innovaties toe te passen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie TAG zorgt voor een gezamenlijke validatie van innovatieve en duurzame watertechnologie voor de Nederlandse en Europese watersector. In de afgelopen jaren heeft het concept bewezen dat de opname van innovatieve technologie bij de doorgaans conservatieve waterbedrijven en waterschappen sterk wordt versneld.
Bijdrage aan een betere wereld Alle technologie die Isle screent en selecteert heeft een duurzaamheidsvoordeel. Technologieën die wij bij de water en afvalwaterbedrijven introduceren zorgen voor besparingen op energieverbruik en chemicaliën en stelt in staat om afvalstromen te hergebruiken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het concept van Isle is wereldwijd uniek. Wij zitten precies in het gat tussen traditionele adviesbureau's en universiteiten. Het TAG concept wordt nergens anders aangeboden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact