Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Innr Lighting BV

slimme verlichting

Bedrijfsnaam Innr Lighting BV
KvK Nummer 56456670
Website www.innr.com
Beschrijving onderneming In 2012 ontstond bij een aantal oud-Philips en IKEA mannen het idee voor een internet connected systeem voor variabele sfeerverlichting. Met een achtergrond in verlichting en “internet connected” producten hebben we ervaren dat verlichting in huis een uitdaging is voor veel mensen. Hoe kun je met licht je interieur omtoveren en je omgeving warmer en gezelliger maken? Wij hebben de kennis en ervaring om juist hiermee te helpen.

We hebben een oplossing ontwikkeld waarmee het soort verlichting dat je tot nu alleen in dure villa’s ziet, binnen bereik komt van iedereen. Dit doen we met mooie en energiezuinige led-verlichting, afgestemd op het moment van de dag. Het is een doe-het-zelf oplossing die slim gebruik maakt van het internet om het werk van lichtspecialisten over te nemen.

Met Innr kan iedereen thuis z'n eigen sfeer creëren!
Naam innovatie slimme verlichting
Beschrijving innovatie Licht kan de sfeer in huis maken, of breken. Daarom is er nu Innr, een compleet slim verlichtingssysteem waarmee je de sfeer in huis verandert met één klik, via de app op je smartphone of tablet.
Buiten heb je de zon, binnen schijnt Innr.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door LED verlichting bespaar je al tot 85% energie ten opzichte van gewone gloeilampen. Maar met de slimme bediening van Innr kun je nog meer besparen door je lampen mooi te dimmen of ze via een timer aan en uit te schakelen zodat ze alleen branden als het echt nodig is. Uiteraard kun je je lampen ook bedienen als je niet thuis bent, dus via de cloud.
Bijdrage aan een betere wereld Je huis wordt mooier door geode verlichting, je bespaart energie en je huis wordt ook veiliger door je lichten zo te schakelen dat het lijkt of je thuis bent, terwijl je b.v. op vakantie bent.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Slimme verlichting is inmiddels vrij bekend in Nederland, maar staat qua penetratie pas aan het begin van de levenscyclus. De verwachting is dat uiteindelijk alle verlichting 'slim' wordt, dus er is nog een lange weg te gaan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact