Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Inductie Beschermer

Inductie Beschermer

Bedrijfsnaam Inductie Beschermer
KvK Nummer 01121134
Website www.inductiebeschermer.nl
Beschrijving onderneming Met de komst van de Inductie Beschermer zijn krassen en vuil verleden tijd op de kookplaat! Hij beschermt, maar 'styled' ook gelijk de keuken! Dit omdat je de Inductie Beschermer in elke gewenste (eigen) print kunt bedrukken. Er is een ruime keuze uit designs en prints. Tevens vergroot het je aanrecht/werkblad.
Naam innovatie Inductie Beschermer
Beschrijving innovatie De Inductie Beschermer is een stevig en oprolbaar materiaal wat direct en recht op de kookplaat ligt. Zodra je gaat koken, rol je hem op en leg je hem even aan de kant. Na het koken, maak je je plaat schoon en leg je de Inductie Beschermer er weer op! Hij trekt vanzelf weer recht.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die elektrisch gaan koken. Er zijn zelfs completen wijken die geen gas aansluitingen meer hebben in huis. Duurzaamheid en bewustzijn spelen hierin een grote rol. Van gas los! Wij helpen de consument met het behoud van hun kookplaat en dragen zo bij aan het stimuleren van koken zonder gas.
Bijdrage aan een betere wereld Wij helpen de consument met het behoud van hun kookplaat en dragen zo bij aan het stimuleren van koken zonder gas.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit product bestond nog niet! Totdat wij (ik) in dit gat sprong! De behoefte hieraan is groot. Mensen willen hun nieuwe keuken en kookplaat mooi en kras-vrij houden! En hoe bijzonder is het dan ook dat je een prachtige print in je keuken hebt liggen! Want je kunt ook kiezen uit een eigen foto. Hiermee personaliseer je het product ook nog eens.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact