Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Icademy B.V.

HiHaHo Interactive Video

Bedrijfsnaam Icademy BV
KvK Nummer 01166414
Website icademy.nl
Beschrijving onderneming Ontwerpen, ontwikkelen en produceren van online leeroplossingen voor onderwijs, overheid en bedrijfsleven.
Naam innovatie HiHaHo Interactive Video
Beschrijving innovatie Do-It-Yourself tool om online video’s interactief te maken en uit te serveren. Maakt van passief video kijken een interactieve leerbeleving: toeschouwers worden deelnemers. Aangetoond significant hogere leerresultaten door gebruikmaking van kennis over hoe het brein het beste leert. Bestemd voor docenten, opleiders, trainers, uitgevers en andere organisaties die zich bezighouden met content-ontwikkeling. Uniek e-learning platform, 100% web based, wereldwijd toegankelijk, snel, eenvoudig, veilig, wereldwijd schaalbaar, met ingebouwde functionaliteit voor activity monitoring en managementrapportage, los inzetbaar, maar ook compatible met elk gangbaar LMS.
Website innovatie HiHaHo.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Video wordt steeds meer gebruikt in onderwijs en bedrijfsopleidingen, maar was tot nu toe een passieve activiteit: kijken naar wat voorgeschoteld wordt. Het leerrendement hiervan was relatief laag. Door interactiviteit toe te voegen wordt de kijker geactiveerd en krijgt de kijker de regie. Daardoor worden aandacht en betrokkenheid verhoogd en wordt leerstof significant beter onthouden. Bovendien kan de leerstof door middel van - in de video zèlf gestelde -
vragen/opgaven worden getoetst en kunnen via learning analytics voortgangsresultaten worden gemeten.
Bijdrage aan een betere wereld Leren en up-to-date blijven zijn in deze snel veranderende tijd een bedrijfskritisch proces geworden voor elke organisatie, en een noodzaak om ‘employable’ te blijven voor medewerkers. 70% van wat we leren gebeurt tijdens ons werk, 20% door interactie met collega’s en 10% door het volgen van opleidingen en trainingen. Met interactieve video wordt het mogelijk om mensen, zowel in opleidingen en trainingen, als tijdens het werk flexibel en effectief up-to-date te houden en bij te laten leren; organisaties en mensen blijven beter inzetbaar, kwaliteit en veiligheid van werk worden verhoogd, aanzienlijke besparing op verlettijd en opleidingskosten wordt gerealiseerd.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Interactieve video is tot nu toe erg kostbaar en wordt tot dusver vooral in de vorm van dure maatwerkproducties ingezet voor marketing- en verkoopdoeleinden door grote en rijke merken. Hihaho is als betaalbare Do-It-Yourself tool uniek, omdat deze direct bereikbaar is voor iedereen die bij de ontwikkeling en aanbieding van online (leer-)content betrokken is. Met HiHaHo kan men in korte tijd uiterst effectieve videoleermiddelen realiseren tegen zeer lagen kosten en met een zeer groot bereik: altijd, overal en op ieder beeldscherm (smartphone, laptop, tablet, TV).

https://player.hihaho.com/E6DA0AD2-B698-470B-861B-361207A80F8F

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact