Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

HelloMaaS

HelloMaaS, marketing as a service, data gedreven matching van freelance marketeers met het MKB.

Bedrijfsnaam HelloMaaS
KvK Nummer 70663297
Website www.hellomaas.com
Beschrijving onderneming MaaS staat voor Marketing as a Service. Ons platform helpt startups, het MKB, grote bedrijven en bureaus met het slimmer inrichten en flexibel uitbreiden van hun marketing team.
Naam innovatie HelloMaaS, marketing as a service, data gedreven matching van freelance marketeers met het MKB.
Beschrijving innovatie Met HelloMaas heeft ieder bedrijf toegang tot de beste marketeers en helpen we ze met succesvolle marketing hun doelstellingen te halen. Door data gedreven matching, fixed price marketing pakketten en over een paar maanden een online marketing planning tool kunnen vooral MKB bedrijven slim en snel een flexibel marketing team samenstellen.
Website innovatie HelloMasters Podcast: http://hellomaster...
Noodzaak en belang van deze innovatie Slechts 5% van het MKB haalt omzet uit digitale marketing kanalen. Velen vinden het lastig om strategisch te plannen en meeste willen zelf geen teams bouwen. De klanten bevinden zich meer en meer online. Doordat het MKB niet voldoende online zichtbaar is wordt het steeds moeilijker klanten te bereiken.
Bijdrage aan een betere wereld Marketing is een bedrijfskritisch aspect en nodig om een succesvol bedrijf te bouwen. Met HelloMaaS kunnen alle MKB bedrijven transparent toegang krijgen tot betere marketing zodat zij hun business beter kunnen groeien en er zo meer diversiteit komt met kleinere bedrijven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een platform waar bedrijven direct toegang krijgen tot vooraf gescreende marketing freelancers in combinatie met planning tools en met fixed price pakketten is volledig nieuw in de Nederlandse markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact