Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Happix

Vind altijd de fotograaf die bij jou past!

Bedrijfsnaam Happix
KvK Nummer 67446361
Website https://www.happix.nl/
Beschrijving onderneming Platform voor het zoeken, vinden, vergelijken en boeken van professionele fotografen. Happix maakt de fotografie markt transparant en biedt zekerheid door reviews, klantenservice en tevredenheidsgarantie.
Naam innovatie Vind altijd de fotograaf die bij jou past!
Beschrijving innovatie Happix is de grootste online marktplaats waar je in een handomdraai je professionele fotograaf vindt, vergelijkt en boekt. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. We maken de markt transparant en ontzorgen de fotograaf. Als nummer 1 vergelijkingssite van professionele fotografen in Nederland bieden we overzicht, gemak en zekerheid.
Website innovatie https://www.happix.nl/fotografen
Noodzaak en belang van deze innovatie De markt voor fotografie is een verdringingsmarkt van ZZP’ers in deeltijd met veel verloop Door deze op no-cure no-pay wijze aan te sluiten en te bundelen is Happix snel gegroeid naar een platform met relevantie.
Bijdrage aan een betere wereld Fotografie is emotie. Klanten en fotografen worden blij doordat via Happix de beste match gevonden wordt. Dit versterkt de beleving en het eindresultaat.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat ook internationaal geen vergelijkbaar platform dat de fotografiemarkt inzichtelijk maakt, fotografen ontzorgt en het hele traject aanbiedt van het zoeken en vergelijken van een fotograaf tot en met de vergroting aan de muur.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact