Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Hackshield Future Cyber Heroes BV

Cybersecurity bewustzijn

Bedrijfsnaam Hackshield Future Cyber Heroes BV
KvK Nummer 73079723
Website joinhackshield.nl
Beschrijving onderneming Hackshield Future Cyber Heroes is de maker van een gratis te spelen serious game waarmee kinderen de mogelijkheid krijgen om te leren omgaan met cybersecurity risico's binnen een afgeschermd en veilig platform.

Verschillende onderwerpen komen aanbod, waardoor de spelers kennis en expertise opbouwen welke direct toe te passen is in het 'echte' leven.
Naam innovatie Cybersecurity bewustzijn
Beschrijving innovatie Wij wapenen onze kinderen nauwelijks tegen de bedreigingen van het digitale leven dat ze leven.

Pas vanaf 2020 staat Cybervaardigheid bij OC&W op de landelijke agenda. Daarnaast verwachten ouders dat oplossingen voor dit probleem komt van instituties zoals scholen, overheid en banken. Daarop wachten is niet verantwoord.
Website innovatie flavour.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Cybersecurity is een 'hot issue', maar dit richt zich voornamelijk op beveiliging van de data. Terwijl de meeste breuken nog altijd worden veroorzaakt door de gebruikers.
Hoewel de technische beveiliging belangrijk is, zien wij een nog grotere behoefte namelijk onderwijs en opvoeding van toekomstige medewerkers.

Daarom richten wij ons op kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar. Met in ons achterhoofd: Jong geleerd...
Bijdrage aan een betere wereld Wij helpen kinderen om samen vorm te geven aan een duurzame digitale wereld. Gebaseerd op de expertise hebben Flavour en KraBĂ© Academy HackShield ontwikkeld, gebaseerd op een combinatie van verhalende content (storytelling), spelmechanismen (gamification) en maatschappelijke uitdagingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een platform waarbij verschillende aspecten van cybersecurity worden geadresseerd.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact