Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Greenwatch

Houten Horloges

Bedrijfsnaam Greenwatch
KvK Nummer 53986644
Website https://greenwatch.nl
Beschrijving onderneming Exclusieve horloges gemaakt van hout
Naam innovatie Houten Horloges
Beschrijving innovatie Horloges gemaakt van verschillende types hout: zebra, ebben, eiken en vele andere. De horloges zijn exclusief ontworpen en zijn een duurzame aankoop. Zo wordt er voor elk verkocht horloge een boom gepland via One Tree Planted. Afgelopen jaar alleen al waren dit er 2512! En dit jaar verwachten wij een verdere groei.

Tevens is een houten horloge een uitkomst voor mensen met een metaal allergie. Zo lossen wij met dit duurzame product vele problemen in 1x op.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Steeds meer bossen, zoals in Amazone gebied, worden gekapt. Men is zo gefocust op het kapitalisme soms, dat het duurzaam ondernemen wordt vergeten. Wij planten veel meer dan wij nodig hebben. Hiermee zorgen wij voor een positieve bijdrage op de planeet.
Bijdrage aan een betere wereld Steeds meer bossen, zoals in Amazone gebied, worden gekapt. Men is zo gefocust op het kapitalisme soms, dat het duurzaam ondernemen wordt vergeten. Wij planten veel meer dan wij nodig hebben. Hiermee zorgen wij voor een positieve bijdrage op de planeet.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Toen wij begonnen was er slechts een andere aanbieder in Nederland, maar deze hadden niet het duurzame concept met het planten van de boom. Het mooie is wel dat in de loop der jaren meerdere aanbieders bij zijn gekomen en allen ons goede voorbeeld zijn gevolgd. Hierdoor hebben wij ieder geval de trend van planten ingezet!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact