Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Greener power solutions

Mobiele batterij

Bedrijfsnaam Greener power solutions
KvK Nummer 70649472
Website www.greener.nu
Beschrijving onderneming Greener levert mobiele duurzame stroom op locatie. Hierdoor kunnen evenementen of festivals ook kiezen voor een duurzame energie optie, waar normaal diesel generators hadden gestaan.

Greener ontzorgt volledig de klant. We leveren het advies voor wat er nodig is aan stroom, en in tegenstelling tot een andere adviseur nemen we dan ook het operationele risico. We leveren de batterijen, sluiten ze aan, en zorgen dat het werkt. Hierna krijgt de klant op een platform live zijn data te zien, en achteraf een rapport van wat hij verbruikt heeft en wat zijn hoogst gemeten piek belasting was.

Met al deze data kan Greener met haar Artificial Intellegence software de service verbeteren voor alle volgende evenementen.
Naam innovatie Mobiele batterij
Beschrijving innovatie Greener heeft een mobiele batterij ontworpen die kan “peak-shaven”. Dit houdt in dat we op een (te) kleine netaansluiting, bijvoorbeeld de netaansluitingen die Amsterdam aan het aanleggen is, de aansluiting tijdelijk kunnen boosten.

Door de energie die wij meenemen naar locatie in de batterijen, kunnen wij tijdelijk de hoge stroomaanvragen van de evenementen opvangen. Tijdens de nacht kunnen we de batterij dan aan deze netaansluiting weer volladen, zodat we weer klaar staan voor de volgende dag van het evenement.

Met diezelfde “peak-shave” functie, kunnen we ook snelladers van elektrische autos van stroom voorzien. Hierdoor kunnen we ook tijdelijke EV-laadpleinen aanleggen.

De batterij kan natuurlijk off-grid stroom leveren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Evenementen organisatoren hebben nu een duurzame optie ipv. diesel aggregaten. Hierdoor is er geen uitstoot meer in de stadscentra, en verbetert dit de leefomstandigheden in deze steden.

Door de mobiele laadpleinen kan Greener ook tijdelijke laadinfrastructuur maken. Hierdoor wordt de keuze om over te stappen naar elektrisch rijden kleiner. Denk aan extra snelladers op de route naar wintersport in de winter, en naar Zuid-Frankrijk in de zomer. Of een laadplein waar een tijdelijk evenement plaatsvind, zodat men weer met een volle auto naar huis kan rijden. Dit bevoordeeld alweer de leefomgeving.
Bijdrage aan een betere wereld Door de innovatie van Greener kan er meer duurzame stroom gebruikt worden, zal er minder diesel op evenementen gebruikt worden, en zal er meer elektrisch gereden worden.

Hierdoor zal er dus minder fijn stof uitgestoten worden, en zal er veel minder CO2 uitgestoten worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Greener combineerd alle innovaties van dit moment:
- Opslag van duurzame energie
- Het leveren van duurzame energie op evenementen
- Stroom verbruik advies bij tijdelijke infrastructuren
- Live data inzien
- Rapporteren achteraf
- AI (Artificial Inteligence) voor het verbeteren van toekomstige services

Hierdoor geeft Greener een volledig nieuwe, duurzame en open communicatie oplossing voor (tijdelijke) stroomvoorzieningen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact