Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Gevelridder BV

Gevelridder model M, met balustrade beugel en Gevelkar

Bedrijfsnaam Gevelridder BV
KvK Nummer 616 79 232
Website https://www.gevelridder.nl/
Beschrijving onderneming Gevelridder BV is leverancier van Arbo vriendelijke tilhulpmiddelen, zoals gevelridders, gevelkarren en vacuümzuigers. Onze producten dragen bij aan een gezonde en veilige werkomgeving in met name de bouw- en afbouwsector. Hierdoor bevorderen onze producten efficiënt werken en het terugdringen van ziekteverzuim.

Het veelzijdige productaanbod van Gevelridder B.V. is bestemd voor een brede doelgroep, waaronder aannemers, glaszetters, onderaannemers, dakdekkers en schilders. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die met regelmaat zware objecten moet tillen en verplaatsen en op hoogte werkt.

Ons verkoopkantoor, expeditie en showroom is gevestigd in Kapel-Avezaath, centraal gelegen in het midden van Nederland. De meeste producten op onze webshop zijn ruim voorradig. Hoge kwaliteit, snelle service en aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel.
Naam innovatie Gevelridder model M, met balustrade beugel en Gevelkar
Beschrijving innovatie Met deze set heeft u alles om glas, kozijnen, zonwering etc. te plaatsen en transporteren tot 5.58mtr hoogte en een maximaal gewicht van 250 kg. Daarnaast is deze set zeer Arbo vriendelijk, klein van formaat, lichtgewicht en dus makkelijk mee te nemen naar de bouwplaats.

Deze set bestaat uit:

De Gevelridder M. Deze is eenvoudig te vervoeren. Ingeschoven 2.4 mtr, uitgeschoven bijna 4 meter en met de extra verleng buis kan hij maximaal tot 5.58mtr hoogte uitschuiven. Met de extra uitzetbeugel ook te gebruiken om panelen van stellingen te hijsen of van de auto te hijsen. Deze set heeft een extra hulpstuk volgens schets om balustrades te plaatsen op bv een balkon
De Sir LiftAlot 4: de basis aluminium zuiger met eigen gewicht van 10 kg, welke je in 3 posities kan hijsen, denk bijvoorbeeld ook aan Serre daken. De zuiger werkt met handzuignappen, dus zodra u hoger wilt hijsen als 1.8 mtr (begane grond) dient u een val beveiliging te gebruiken, maar ook hiervoor zijn de bevestigingsbeugels aanwezig.
De Aluminium Gevelkar. Deze heeft ook een eigen gewicht van 10 kg, het frame is 1000x1000 mm, de opzet is 200 mm, 250 kg maximaal.
Website innovatie https://www.gevelridder.nl/gevelridders/...
Noodzaak en belang van deze innovatie Veilig en gezond werken voor de medewerkers op de bouwplaats, minder rugklachten, minder ziekte verzuim.
Bijdrage aan een betere wereld Vakmensen op de bouwplaats houden meer plezier in hun werk, hebben meer energie voor hun prive leven. Door deze innovatie hoeft men geen zwaar materieel in te zetten waardoor het milieu veel minder belast wordt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product Gevelridder is ontwikkeld eind jaren 80 echter de ontwikkeling van de kleinere Gevelridder, die veel lichter en handzamer is, de ontwikkeling van de balustrade module en Gevelkar zijn nieuw.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact