Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Genius Voice

Voice applicatie ontwikkeling

Bedrijfsnaam Genius Voice
KvK Nummer 73118419
Website www.geniusvoice.nl
Beschrijving onderneming Genius Voice - Bits meet Marketing

Wij zijn geen doorsnee ‘app ontwikkelaars’. We hebben een commerciële achtergrond en een passie voor innovatie en techniek. Met je stem eten bestellen, een kapper reserveren, je mening geven of je orderstatus opvragen zijn enkele services die we realiseren. We leveren niet alleen een technisch product af, maar designen & publiceren deze op een manier waarop deze het best in de markt ligt.


Naam innovatie Voice applicatie ontwikkeling
Beschrijving innovatie Het aansluiten van bedrijven en organisaties op voice. Voorbeelden van voice platforms zijn de Google Assistant & Amazon Alexa. Organisaties krijgen hiermee een eigen, persoonlijke digitale assistent die op maat gemaakte conversaties heeft met de klant.
Website innovatie https://geniusvoice.nl/over-ons/
Noodzaak en belang van deze innovatie Voice technologie gaat minimaal net zoveel impact hebben als het internet en de mobiele telefoon hadden. De adoptiecurve van smart speakers is zelfs al aanzienlijk steiler dan deze was van mobiele telefoons in de eerste vijf jaar na introductie.

Online marketeers moeten rekening houden met een transitie van een ‘uniform brand message’ naar een gepersonaliseerd gesprek. Consumenten gaan praten met digitale vertegenwoordigers waarvan de persoonlijkheid een grote rol speelt.
Bijdrage aan een betere wereld Er is veel te vertellen over Voice, maar drie kernwoorden komen daarin steeds terug. Voice is frictieloos, althans; frictielozer dan mobile. Het gebruiken van je stem om een taak uit te voeren kost vrijwel geen moeite en maakt multitasken simpel.

Ook is voice natuurlijk. Millennia lang is de mens gewend om gebruik te maken van hun stem in de communicatie. We drukken slechts tien jaar op touchscreens.

Tenslotte is voice persoonlijk. Aan de hand van een stemklank identificeren voice assistant mensen en anticiperen daarop. Bovendien krijgen bedrijven met deze innovatie een stem!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voice technologie is sinds drie jaar beschikbaar in Amerika. In oktober 2018 is de Nederlandse voice assistant van Google geïntroduceerd. Google heeft laten weten dat Nederland het snelst groeiende land is wat betreft adoptie van haar voice assistant.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact