Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Friesland Boeit, Serious Gaming & Training

The Analyser

Bedrijfsnaam Friesland Boeit, Serious Gaming & Training
KvK Nummer 64116875
Website www.frieslandboeit.nl
Beschrijving onderneming Friesland Boeit is een serious gaming en training bedrijf. Wij zijn expert in het bereiken van bedrijfsresultaat door de inzet van fysieke serious games, theoretisch onderbouwde teamanalyses én reflectie en training onder begeleiding van specialisten. Met een vaste locatie in het centrum van Leeuwarden en verschillende verplaatsbare serious games en trainingen én diverse thema’s zoals leiderschap, samenwerken en communicatie.
Naam innovatie The Analyser
Beschrijving innovatie Wij zijn de grondleggers van de escaperoom als trainingstool. Het is ons gelukt om gedrag meetbaar te maken en om te zetten tot (wetenschappelijk) theoretisch onderbouwde rapportages.

Real time data wordt direct omgezet tot onderbouwde rapportages. Hierop gebaseerd geven we trainingen en helpen we mensen en organisaties zich te ontwikkelen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door onze trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training en reflectie. We helpen B2B teams, maar ook relaties en gezinnen.
Bijdrage aan een betere wereld Door onze trainers, videoanalisten en gedragswetenschappers uitermate geschikt voor teambuilding, training en reflectie. We helpen B2B teams, maar ook relaties en gezinnen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel We zijn de enige in de wereld die dit doen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact