Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Forestapi

Forestapi

Bedrijfsnaam Forestapi
KvK Nummer 67002455
Website https://www.forestapi.com
Beschrijving onderneming Forestapi is een techniek dat bij elk bedrijf of particulier op elk elektronisch platform geïnstalleerd kan worden. De techniek wordt eenmalig ingesteld, waarna namens het bedrijf micro-donaties worden gedaan bij elke betaling of actie. Met de verzamelde donaties koopt de Forestapi-organisatie bomen. Zo stimuleert Forestapi consumentenbestedingen en duurzaam ondernemen.
Naam innovatie Forestapi
Beschrijving innovatie Forestapi is een techniek dat bij elk bedrijf of particulier op elk elektronisch platform geïnstalleerd kan worden. De techniek wordt eenmalig ingesteld, waarna namens het bedrijf micro-donaties worden gedaan bij elke betaling of actie. Met de verzamelde donaties koopt de Forestapi-organisatie bomen. Zo stimuleert Forestapi consumentenbestedingen en duurzaam ondernemen.
Website innovatie https://forestapi.com/nl/hoe-werkt-fores...
Noodzaak en belang van deze innovatie Forestapi maakt het mogelijk dat elk bedrijf eenvoudig en goedkoop kan instappen op duurzaamheid. Reserveringen, webshop-bestellingen of betaalde facturen kunnen omgezet worden in donaties voor bebossing in Nederland.
Bijdrage aan een betere wereld Elke reservering, webshop-bestelling of betaalde facturen omzetten naar bomen die CO2 reduceren.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De techniek om elke vorm van bedrijfsproces om te zetten naar donaties voor bebossing in Nederland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact